Ζωντανά στο MEGA το debate Χάρις – Τραμπ

Το MEGA θα δείξει ζωντανά το debate μεταξύ των δύο υποψηφίων στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ, στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ζωντανά από το MEGA μπορείτε να παρακολουθήσετε το debate μεταξύ της Κάμαλα Χάρις και του Ντόναλντ Τραμπ, των δύο υποψηφίων προέδρων των ΗΠΑ, εν όψει των εκλογών που θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο.

Η τηλεμαχία θα ξεκινήσει στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ώρα Ελλάδας, και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα είναι η πρώτη μεταξύ των δύο υποψηφίων.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της συγκεκριμένες προεκλογικής εκστρατείας είχε διεξαχθεί debate μεταξύ του νυν προέδρου Τζο Μπάιντεν και του Ντόναλντ Τραμπ. Εν συνεχεία όμως ο πρόεδρος Μπάιντεν αποφάσισε να μη συμμετάσχει στις εκλογές και το χρίσμα του δημοκρατικού κόμματος έλαβε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις.

Οι κανόνες

Το debate θα διεξαχθεί με τους ίδιους κανόνες που ίσχυαν και στην τηλεμαχία Μπάιντεν – Τραμπ, δηλαδή με κλειστό μικρόφωνο για τον υποψήφιο που εκείνη την ώρα δεν έχει τον λόγο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.