Ποιοι είναι οι Ελληνες στα εκλογικά επιτελεία των Χάρις και Τραμπ

Οι Ελληνες συνεργάτες της Χάρις και του Τραμπ - Η σκληρή αναμέτρηση αρχής γενομένης από το debate

Σήμερα είναι η μέρα που περιμένουν οι Αμερικανοί και κυρίως ο Τραμπ. Σήμερα (εκτός απροόπτου) θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο μονομάχους της Προεδρίας των Ηνωμένων Πολιτειών, ανάμεσα στους Ντόναλντ Τραμπ και Κάμαλα Χάρις, μας ενημερώνει ο ΒΗΜΑτοδότης. Και όλα αυτά την ώρα που οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Τραμπ να περνά μπροστά με ορισμένα αμερικανικά ΜΜΕ να λένε για την Κάμαλα ότι τελείωσε ο μήνας του μέλιτος, τώρα αρχίζει η σκληρή πραγματικότητα.

Μπροστά ο Τραμπ

Δηλαδή πόσο μπροστά προηγείται ο Τραμπ; Ο πρώην πρόεδρος συγκεντρώνει 48% των προθέσεων ψήφου, προηγείται της κυρίας Χάρις, που προσελκύει το 47%, ωστόσο η διαφορά τους, μιας εκατοστιαίας μονάδας, στο δείγμα των πιθανών ψηφοφόρων βρίσκεται εντός του ορίου στατιστικού σφάλματος (±2,8%).

Η Ελληνίδα επικεφαλής της μάχης Κάμαλα

Βέβαια ακόμα είναι νωρίς για να βγάλει κανείς συμπεράσματα, αλλά τα επιτελεία των δύο μονομάχων πήραν φωτιά. Αυτό της Κάμαλα Χάρις με την Ελληνίδα επικεφαλής της προεκλογικής της εκστρατείας Kristin Bartolina Faust (ξαδέλφη της αντικυβερνήτη Ελένης Κουναλάκη, από τις πλέον στενές συνεργάτιδες της Κάμαλα) να προετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Οι Ελληνες συνεργάτες του Τραμπ

Αλλά και ο Τραμπ επιστράτευσε τους Έλληνες, Τζορτζ Παπαδόπουλος, Τζορτζ Τζιτζίκος και Ρινς Πρίμπους για την προεκλογική του εκστρατεία και κανείς δεν ξεχνά ότι ο ομογενής δικηγόρος Ρέινχολντ (Ρινς) Ρίτσαρντ Πρίμπους (πρώτος επιτελάρχης του Λευκού Οίκου επί Τραμπ) που βοήθησε τον Τραμπ να εκλεγεί, ο οποίος όμως εν συνεχεία παραιτήθηκε, αλλά ο Τραμπ τον ξανάφερε πίσω για να αντιμετωπίσει (στις προηγούμενες εκλογές) τον Μπάιντεν, καταλήγει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.