Στιγμές βγαλμένες από εφιάλτη έζησε 19χρονη κοπέλα. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Περισσός», όταν ένας 31χρονος πλησίασε νεαρές γυναίκες που περίμεναν στην αποβάθρα και προσπάθησε να τις προσεγγίσει χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις.

«Γυρνούσα από τη βόλτα με μία φίλη μου στις 22:20 το βράδυ. Ανέβαινα τις κυλιόμενες προς τον σταθμό. Ο δράστης βρισκόταν εκεί στο σημείο. Με κοίταζε από πριν. Όταν κατευθύνθηκα προς την αποβάθρα μου μίλησε με χυδαίο τρόπο», είπε στο MEGA το θύμα της επίθεσης.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Του είπα ‘μην μου μιλάς, δεν σε ξέρω’ και συνέχισε να μου μιλάει. Δεν του έδωσα σημασία και κάθισα στα καθίσματα της αποβάθρας. Μπήκε κι εκείνος μέσα, έκανε χειρονομίες και μου φώναζε, συνέχισε να μου μιλάει χυδαία. Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και έλεγε ότι θα με περιμένει στην επόμενη στάση και ότι θα μου κάνουν κακά πράγματα».

Η νεαρή κοπέλα προσπαθούσε να αποφύγει τον 31χρονο, ενώ άλλες δύο γυναίκες έσπευσαν στο πλευρό της για τη βοηθήσουν. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι στο σημείο βρισκόταν σεκιούριτι, ο οποίος όμως δεν έδρασε και έμεινε απαθής σε όλα συνέβαιναν.

Έβγαλε πριόνι όταν του έγινε παρατήρηση

Στο μεταξύ ο 31χρονος είχε βγάλει φωτογραφία με το κινητό του τηλέφωνο την κοπέλα και όσοι ήταν μάρτυρες στο περιστατικό του ζήτησαν να τη διαγράψει.

«Αντί να βγάλει το κινητό να διαγράψει τη φωτογραφία, έβγαλε το πριόνι και στράφηκε εναντίον μου. Φοβήθηκα κι εγώ κι όλος ο κόσμος. Τρέξαμε να μπούμε στην αποβάθρα να προστατευτούμε, εκείνος το έβαλε στα πόδια», είπε το θύμα της επίθεσης.

Ο 31χρονος τράπηκε σε φυγή, ωστόσο στη συνέχεια άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Σημειώνεται πως ο άνδρας έχει κάνει και άλλες παρόμοιες επιθέσεις στο παρελθόν.