ΠαΣοΚ – Δημοσκόπηση: Προβάδισμα Δούκα – Τα σενάρια του β’ γύρου

Πώς εξελίσσεται η εσωκομματική μάχη του ΠαΣοΚ - Από ποιους χάνει και ποιους κερδίζει στον β' γύρο ο Νίκος Ανδρουλάκης

Προβάδισμα 6,5 μονάδων στον Χάρη Δούκα δίνει δημοσκόπηση της εταιρείας Interview που διενεργήθηκε για λογαριασμό της «Political», ένα μήνα πριν τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠαΣοΚ.

Ο Χάρης Δούκας έρχεται πρώτος με ποσοστό 27,6%. Δεύτερος ο Νίκος Ανδρουλάκης με 21,1%. Τρίτη η Άννα Διαμαντοπούλου με 18,6% και ακολουθούν ο Παύλος Γερουλάνος με 16,5%, ο Μιχάλης Κατρίνης με 11%, και η Νάντια Γιαννακοπούλου 2,2%.

Τι μπορεί να συμβεί στον δεύτερο γύρο

Η δημοσκόπηση καταγράφει και τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου εξετάζοντας τρία σενάρια. Το σενάριο Ανδρουλάκη – Δούκα, Ανδρουλάκη – Γερουλάνου και Ανδρουλάκη – Διαμαντοπούλου.

Στην πιθανή μάχη μεταξύ Ανδρουλάκη και Δούκα, οι ερωτηθέντες δίνουν προβάδισμα στον Χάρη Δούκα με ποσοστό 44,4%, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να βρίσκεται στο 33,5%. Αναποφάσιστοι δηλώνουν το 13,5% των ερωτηθέντων.

Στο σενάριο μάχης μεταξύ Ανδρουλάκη και  Γερουλάνου ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει 28,6% ο Παύλος Γερουλάνος 45,2% ενώ οι αναποφάσιστοι φτάνουν το 12,9%.

Στο σενάριο Ανδρουλάκη-Διαμαντοπούλου  οι ερωτηθέντες δίνουν προβάδισμα στον Νίκο Ανδρουλάκη με ποσοστό 41,9% έναντι 26,3% στην Άννα Διαμαντοπούλου. Οι αναποφάσιστοι κινούνται στο 12,8%.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.