Παλαιό Φάληρο: «Του ζήτησα να με σκοτώσει» – Οικογενειακό δράμα με ηλικιωμένους

Το ηλικιωμένο ζευγάρι, με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο, διέμενε στο διαμέρισμά του στο Παλαιό Φάληρο τα τελευταία 20 χρόνια - Τα προβλήματα υγείας και η έκκληση της 89χρονης στον 87χρονο σύζυγό της.

Ένα οικογενειακό δράμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ενας 87χρονος, υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 89χρονης συζύγου του, στο Παλαιό Φάληρο. Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να πνίξει με μαξιλάρι την 89χρονη σύζυγό του.

Μάλιστα νομίζοντας πως η σύζυγός του είχε πεθάνει, ο 87χρονος πήγε στην γειτόνισσα στον τρίτο όροφο και την ενημέρωσε για τις πράξεις του, με εκείνη να καλεί την Αστυνομία.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι, με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο, διέμενε στο διαμέρισμά του τα τελευταία 20 χρόνια.Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, εντόπισαν την ηλικιωμένη γυμνή στο κρεβάτι, ενώ είχε τις αισθήσεις της.

«Εγώ του ζήτησα να με σκοτώσει»

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Τζάνειο και όπως δήλωσε στην κατάθεσή της εκείνη ζήτησε από τον σύζυγό της να την σκοτώσει, καθώς χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα ήταν κατάκοιτη και όπως είπε, δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση και δεν ήθελε την ζωή της.

Ο 87χρονος έχει συλληφθεί και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείρισή του.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να αντιμετωπίζει και ο ίδιος σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.