Σε κατάσταση αμόκ βρίσκεται ο άνδρας που έχει ανέβει στον 6ο όροφο κτηρίου επί της οδού Αχαρνών 8 και απειλεί να πέσει από το μπαλκόνι αλλά και να ανατινάξει ολόκληρο το κτίριο., ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, πρόκειται για μετανάστη πιθανότατα Σύρο, ηλικίας περίπου 30 -32 ετών, ο οποίος φέρεται να κρατά φιάλη προπανίου στο χέρι του.

Ο άνδρας κρατάει επίσης κάποιο χαρτί στα χέρια του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας βγαίνει από τα κάγκελα και κινείται στο περβάζι του μπαλκονιού διαμερίσματος που βρίσκεται στον 6ο όροφο πολυκατοικίας.

Εμαθε πως πέθανε ολόκληρη η οικογένειά του

Οι πληροφορίες θέλουν ο άνδρας να έχει χάσει την οικογένειά του στη Συρία και να απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, κρατούσε στα χέρια του μαχαίρια και φιάλη προπανίου και φώναζε στα συριακά: «Θα σας ανατινάξω όλους». Ομοεθνείς του που βρίσκονται στο σημείο προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Επιτόπου έχει σπεύσει η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ, ενώ έχει εκκενωθεί η ευρύτερη περιοχή.

Επίσης, έχουν εκκενωθεί τα διπλανά κτίρια, καθώς και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει εκκενωθεί.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αχαρνών από την οδό Μάρνη έως και την οδό Στουρνάρη. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης το οποίο εκκενώνεται αυτήν την ώρα.

Δείτε εικόνες