Αχαρνών: Είχε εισαχθεί σε ψυχιατρείο πριν μία εβδομάδα ο Παλαιστίνιος – Τι είχε συμβεί

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παλαιστίνιος της Αχαρνών είχε απειλήσει να αυτοκτονήσει και την προηγούμενη εβδομάδα στις 3 Σεπτεμβρίου και είχε μεταφερθεί σε ψυχιατρείο.

Πανικός στην Αχαρνών επικράτησε νωρίτερα σήμερα, στην καρδιά της Αθήνας. Ένας άνδρας απειλούσε να ανατινάξει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, με μία φιάλη υγραερίου που κρατούσε στα χέρια του. 

Ο 28χρονος, με καταγωγή από την Παλαιστίνη, ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ, επιδείκνυε μαχαίρια και φωνάζοντας στη γλώσσα του έβγαινε αρκετές φορές έξω από το μπαλκόνι του 6ου ορόφου και κρεμόταν στο κενό.

Η αστυνομία σπεύδοντας στο σημείο έδωσε εντολή εκκένωσης των διπλανών κτηρίων, μεταξύ αυτών και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Άνδρες της ΕΚΑΜ ακροβολίστηκαν στην περιοχή και ειδικός διαπραγματευτής προσπάθησε να έρθει σε κάποια επαφή με τον άνδρα, την ώρα που υπάλληλοι του υπουργείου και κάτοικοι της περιοχής κοιτούν με κομμένη την ανάσα τις κινήσεις του.

Έπειτα από τέσσερις ώρες άνδρες της ΕΚΑΜ έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα και αφόπλισαν τον Παλαιστίνιο, τον οποίο συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Τι είχε συμβεί μερικές μέρες πριν

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που ο συλληφθείς προκαλούσε πρόβλημα στην περιοχή, καθώς σύμφωνα με τους κάτοικους είχε μαχαιρώσει δυο αλλοδαπούς πριν από μερικές ημέρες.

«Την περασμένη Παρασκευή ο ίδιος άνθρωπος απειλούσε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Πάλι είχε έρθει η αστυνομία, δεν έγινε τίποτα. Μετακόμισε σε αυτή την πολυκατοικία στην Αχαρνών και κάνει πάλι τα ίδια. Είναι ένας άνθρωπος που προκαλούσε φασαρίες τα βράδια, τσακωνόταν με κόσμο, ούρλιαζε, φώναζε. Το ίδιο βράδυ εγώ έμαθα ότι είχε μαχαιρώσει δύο άτομα», αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής.

Στους αστυνομικούς ανέφερε ότι όλη η οικογένειά του σκοτώθηκε σε βομβαρδισμό.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Παλαιστίνιος είχε απειλήσει να αυτοκτονήσει και την προηγούμενη εβδομάδα στις 3 Σεπτεμβρίου και είχε μεταφερθεί σε ψυχιατρείο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.