ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε η Βούλα Κεχαγιά συνεχίζει στην Κουμουνδούρου

«Κοιτάω μπροστά» έγραψε για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που ακολούθησε τον δρόμο των υπόλοιπων συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη.

Εκτός από πρόεδρο, ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά και νέο εκπρόσωπο Τύπου, καθώς η Βούλα Κεχαγιά υπέβαλε την παραίτησή της μετά την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη στη διάρκεια της Κεντρικής Επιτροπής.

Η έμπειρη δημοσιογράφος είχε αναλάβει να είναι η «φωνή» της Κουμουνδούρου στα Μέσα Ενημέρωσης μετά την απόφαση της Δώρας Αυγέρη να κατέλθει ως υποψήφια στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου. Η ίδια έκρινε πως οι τελευταίες εξελίξεις κι όσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο δεν της επέτρεπαν να παραμείνει στη θέση που κατείχε από τις αρχές Μαρτίου.

«Υπέβαλα χθες την παραίτησή μου από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» έγραψε σε ανάρτησή της δίνοντας συνέχεια στις ανάλογες κινήσεις που είχαν κάνει οι Μπάμπης Παπαδάκης, η Ευγενία Κουντούρη και ο Μιχάλης Καπνισάκης – όλοι τους συνεργάτες του πρώην προέδρου.

«Κοιτάω μπροστά»

«Ευχαριστώ τον Στέφανο Κασσελάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου. Ευχαριστώ εκείνα τα στελέχη του κόμματος που με αντιμετώπισαν συντροφικά και εκείνους τους συνεργάτες που φρόντισαν για την άψογη συνεργασία μας.

Ευχαριστώ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αγάπη με την οποία με περιέβαλε.

Ευχαριστώ τους εκπροσώπους του Τύπου και τα ΜΜΕ για την έντιμη -με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις- στάση τους απέναντί μου» συμπλήρωσε.

«Κοιτάω μπροστά» ήταν η κατακλείδα στο κείμενο που ανέβασε στο X, την ίδια ώρα που από την Δεύτερα άρχισε να γίνεται γνωστό πως οι υπόλοιποι «άνθρωποι του προέδρου» θα ακολουθήσουν τον Στέφανο Κασσελάκη στο επόμενο (πολιτικό) βήμα του.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.