Κύπρος: Κακοποιούσε την 9χρονη κόρη της συντρόφου του – Η μητέρα δεν την πίστεψε

Όταν το κορίτσι τού έλεγε να σταματήσει ο σύντροφός της μητέρας της της έλεγε ότι αυτό που συνέβαινε ήταν κάτι φυσιολογικό.

Άλλη μια ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου κοριτσιού βλέπει το φως της δημοσιότητας, με θύμα μια 13χρονη την οποία κακοποιούσε ο σύντροφος της μητέρας της στη Λεμεσό της Κύπρου από τα 9 έως τα 11 της.

Όπως υποστηρίζει το θύμα ο ύποπτος την κακοποιούσε σεξουαλικά όταν αυτή επισκεπτόταν την κατοικία της μητέρας της. Με τη δικαιολογία ότι θα ξάπλωναν στο κρεβάτι να παίξουν παιχνίδια στο κινητό μαζί, ο ύποπτος φέρεται να εκμεταλλευόταν την προσοχή της ανήλικης αλλά και την αθωότητά της, προβαίνοντας σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του θύματος, σε αποτρόπαιες πράξεις.

Η ανήλικη, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, είχε αποκαλύψει στη μητέρα της τα όσα συνέβαιναν όταν την επισκεπτόταν στην κατοικία που διέμενε με τον σύντροφό της και ύποπτο, με την τελευταία ωστόσο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ανήλικης, να μην την πιστεύει.

Η 13χρονη βρήκε το θάρρος να μεταβεί πριν από μερικές ημέρες στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας τα όσα βίωνε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 13χρονη είχε αποκαλύψει ορισμένα περιστατικά σε αρμόδιο πρόσωπο, ωστόσο δεν είχε το ψυχικό σθένος να προβεί σε καταγγελία για τα όσα βίωνε από την τρυφερή ηλικία των εννέα ετών.

Της έλεγε ότι είναι φυσιολογικό

Τα όσα διαδραματίζονταν επί τρία χρόνια πίσω από τις κλειστές πόρτες της κατοικίας της μητέρας του θύματος, γινόντουσαν όταν η πρώτη απουσίαζε από το σπίτι ή βρισκόταν σε διαφορετικό μέρος.

Με πρόφαση ότι θα έπαιζαν παιχνίδια στο κινητό μαζί, ο ύποπτος φέρεται να άγγιζε την ανήλικη σε διάφορα σημεία ενώ πρόβαινε και σε άλλες πράξεις. Το θύμα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, έλεγε στον ύποπτο και σύντροφο της μητέρας της να σταματήσει αυτό που κάνει, με τον τελευταίο να της αναφέρει πως είναι κάτι φυσιολογικό.

Η ανήλικη στην ηλικία των 10 ετών είχε μιλήσει για πρώτη φορά στη μητέρα της, περιγράφοντάς της κάποια περιστατικά, χωρίς όμως η τελευταία να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Το ίδιο συνέβη και το 2013 όταν η ανήλικη ανέφερε ξανά στη μητέρα της τι βίωνε από τον σύντροφό της, χωρίς όμως να την πιστεύει αφού της έλεγε ότι αυτός την αγάπα σαν κόρη του και δεν θα της έκανε κακό. Το ανήλικο κορίτσι έκτοτε δεν επισκέφτηκε ξανά τη μητέρα της ενώ κατάφερε να σπάσει τη σιωπή της και να προβεί σε καταγγελία για τα όσα βιώνε μετά από δύο χρόνια.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.