Με ελαφρά τραύματα τη γλίτωσε μια γυναίκα που πήγε να κατέβει από το τρένο, στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς, όταν οι πόρτες έκλεισαν ξαφνικά και την εγκλώβισαν.

Το τρένο ξεκίνησε σέρνοντας τη γυναίκα κατά μήκος της τσιμεντένιας πλατφόρμας για αρκετά μέτρα. Το περιστατικό είδε ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο, ο οποίος έτρεξε πίσω από το τρένο, φωνάζοντας στον οδηγό να σταματήσει.

Όταν το τρένο σταμάτησε διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε ευτυχώς μόνο ελαφρά τραύματα, ωστόσο ήταν σοκαρισμένη σύμφωνα με το lamianow.

Η αμαξοστοιχία συνέχισε το ταξίδι της προς Θεσσαλονίκη, αναγκάστηκε όμως τελικά να σταματήσει στον επόμενο σταθμό μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα. Μηχανοδηγός και επόπτης συνελήφθησαν προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι διερευνά με προσοχή το περιστατικό που σημειώθηκε στον ΣΣ Λιβαδειάς, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες και τα αίτια.

H ασφάλεια των επιβατών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για εμάς. Γι΄αυτό εφαρμόζουμε αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας, το οποίο διασφαλίζει την τήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφαλείας. Επισημαίνεται ότι δεν υπήρξε τραυματισμός. Bρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη γρήγορη διαλεύκανση του περιστατικού».