Δούκας για Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Απέδειξε πόσο αποκομμένος είναι από την πραγματικότητα

«Η Κυβέρνηση βρίσκεται πια σε οπισθοχώρηση, αλλά δυστυχώς και η χώρα σε οπισθοδρόμηση», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Χάρης Δούκας.

Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ απέδειξε πόσο αποκομμένος είναι από την πραγματικότητα», επισημαίνει σε δήλωσή του ο Χάρης Δούκας.

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την προεδρία του ΠαΣοΚ, επισημαίνει πως σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρωθυπουργού «οι τιμές πέφτουν, το εισόδημα αυξάνεται, οι γειτονιές είναι ασφαλείς και η φωτιά στην Αττική, που έφτασε μέσα στον αστικό ιστό, ήταν “μία αστοχία”».

«Μετά από 5 χρόνια διακυβέρνησης, για τα νοσοκομεία του φταίνε τα χρόνια του covid, για τα σχολεία οι δήμοι και για τις τιμές των ενοικίων η… ανάπτυξη της χώρας. Επιμένει στη μνημονιακή παρέμβαση στις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις, αρνούμενος να καθορίζεται ο κατώτατος μισθός από την Εθνική Συλλογική Σύμβαση που υπογράφουν οι κοινωνικοί εταίροι», υπογραμμίζει.

«Η Κυβέρνηση βρίσκεται πια σε οπισθοχώρηση, αλλά δυστυχώς και η χώρα σε οπισθοδρόμηση», τονίζει ο Χάρης Δούκας.

«Όταν ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να ρίξει τις ευθύνες στο ΠαΣοΚ για τις αποτυχίες του, μόνο θυμηδία προκαλεί. Στις 6 του Οκτώβρη σηκώνουμε ανάστημα και κάνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα για να αλλάξει η χώρα κατεύθυνση», καταλήγει ο ίδιος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.