Θεοχαρόπουλος: Φοβάται και κρύβεται ο Κασσελάκης

Διχαστική χαρακτήρισε, κατά πληροφορίες, την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής που ανήκει στην ομάδα των 100 που υπέγραψαν την πρόταση μομφής.

Την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη υπέγραψε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος κατά την παρέμβασή του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε διχαστική την ομιλία του Στεφανου Κασσελάκη. Μια ομιλία που κατά τον ίδιο επιβεβαίωσε «πλήρως τους λόγους που καταθέσαμε πρόταση μομφής».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος επεσήμανε πως «έχουμε στρατηγική διαφωνία με τη συνεχιζόμενη ρευστοποιηση του κόμματος από τον πρόεδρο» κάνοντας λόγο για παραγωγή εσωστρέφειας αντί για παραγωγής πολιτικής.

Παράλληλα εξέφρασε τις ενστάσεις του για τις προτάσεις στη δομή του κόμματος, λέγοντας πως «οδηγούν σε προσωποπαγές, συγκεντρωτικό κόμμα».

Επίσης κατηγόρησε τον Στ. Κασσελάκη ότι καταστρατηγεί τις ίδιες τις αποφάσεις του κόμματος και πως αρνείται να προχωρήσει σε συμμαχίες για μια δυνατή Κεντροαριστερά.

«Για να φύγει ο Μητσοτάκης χρειάζεται να αλλάξει η ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ» φέρεται να τόνισε ενώπιον των υπόλοιπων μελών. Κατά τον ίδιο, είναι προϋπόθεση γιατί συνολικά «ο σημερινός πρόεδρος ρευστοποιεί το κόμμα»

«Το δίλημμα είναι ή αλλάζει ηγεσία ο ΣΥΡΙΖΑ ή βουλιάζει» τόνισε κατά πληροφορίες.

«Μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης για αδυσώπητη γραφειοκρατία και μετά είπε δεν πάει στη βάση αλλά παλεύει να κρυφτεί πίσω από γραφειοκρατίες. Φοβάται τη βάση και κρύβεται» κατέληξε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.