Λούνα παρκ: Λυγίζει η μάνα του 19χρονου – «Θέλω να πονέσουν»

«Θα τους κάνω να μην κοιμούνται για μήνες» λέει ο πατέρας του - «Ήταν καρτέρι θανάτου» λέει η μητέρα

Αποφασισμένος, να συνεχίσει μέχρι το τέλος την προσπάθειά του για να αποκαλυφθούν όσοι έχουν μερίδιο ευθύνης για τον χαμό του 19χρονου Γιάννη στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής είναι ο πατέρας του, Γιώργος Καϊμπαλής.

Ο κ. Καϊμπαλής μίλησε στο LIVE NEWS για τις εξελίξεις της υπόθεσης.

«Διανύω κάθε μέρα 500 χλμ για να προσπαθήσω να βρεθεί γρήγορα μια άκρη. Βλέπω πως υπάρχουν εισαγγελικοί λειτουργοί που προφυλακίσανε ανθρώπους. Εδώ είναι όλοι έξω. Δεν θα μείνει τίποτα που δεν θα βγει. Νομίζουν πως είμαι σκύλος που δεν δαγκώνει. Εμείς σαν οικογένεια είμαστε μόνοι μας, η δύναμή μας όμως είναι ίσα με χίλιους σαν αυτούς. Γιατί οποιος δεν έχει αξίες δεν έχει και άλλη ουσία σε αυτή τη ζωή. Σήμερα πήγαμε στο εισαγγελέα στη Χαλκιδική, όπου θέσαμε δύο θέματα. » είπε στο MEGA.

«Το πρώτο να προσκομιστούν από τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ και την εταιρεία που είχε πιστοποιήσει την ασφάλεια του μηχανήματος εντός 24 ωρών. Το δεύτερο που ζητήσαμε ήταν να γίνει έρευνα για το πώς το λούνα παρκ έπαιρνε νερό, γιατί μάθαμε πως δεν είχε υδροδοτηθεί ποτέ» ανέφερε.

Και σημείωσε: «Πήγαμε στο Ειρηνοδικείο στη Κασσάνδρα και πήραμε ένα αντίγραφο της δικογραφίας. Εκεί διαπιστώσαμε πως δεν υπάρχει τίποτα μέσα στον φάκελο, πέρα από μία βεβαίωσή και τις υπεύθυνες δηλώσεις. Έτσι, έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να μεταβούμε στον Δήμο για να ζητήσουμε μόνοι μας αυτά τα χαρτιά που δεν υπάρχουν. Ειδοποιήθηκε η δήμαρχος μάλλον, και έφευγε άρον άρον από το δημαρχείο. Μας οδήγησε στον χώρο για να κάνουμε την αίτησή μας. Μας υποσχέθηκε πως εντός της ημέρας θα λάβουμε απάντηση. Πριν από 15 λεπτά παραλάβαμε την απάντηση η οποία λέει πως τα έγγραφα που αιτούμαστε, πέρα του ενός εγγράφου, έχουν προσκομιστεί στην έρευνα. Μας εμπαίζουν και μας κοροϊδεύουν. Ή θα ξεκαθαριστεί από την Πολιτεία το θέμα ή θα δώσω μόνος μου τη λύση. Τελειώσαμε με την κοροϊδία».

«Θέλω να πονέσουν»

Η μητέρα του 19χρονου, η οποία είδε το παιδί της να χάνεται μπροστά στα μάτια της, είπε στην εκπομπή:

«Δεν θέλω να πληρώσει κανένας. Θέλω να πονέσουν. Εγώ αυτό που είδα είναι σαν ταινία. Δεν μπορώ να θρηνήσω το παιδί μου από την εικόνα που έχω στα μάτια μου. 100 κιλά παιδί το έριξαν κάτω. Όταν φτάσαμε μόλις είχε σταματήσει το μηχάνημα. Στην αρχή δεν του άφηνα να μπουν, αλλά τελικά μπήκαν. Το μηχάνημα έτρεχε υπερβολικά. Σήκωσα τα χέρια μου και λέω στον χειριστεί ‘τι κάνεις;’ Και γέλασε σαν να λέει ‘άστα καλά είναι’. Και δεν το χαμήλωνε» είπε.

«Θα κλάψει κόσμος»

Ο πατέρας του 19χρονου πρόσθεσε πως η κοινωνία πονάει γιατί δεν λειτουργεί το σύστημα.

«Σκοτώθηκε ένα παιδί. Δεν πρέπει να συλληφθούν κάποιοι άνθρωποί; Η ανομία τρέχει και εμείς πηγαινοερχόμαστε στα μνήματα. Εγώ αυτό δεν το επιτρέπω. Έχουν λίγες μέρες μέχρι τα πορίσματα. Από Δευτέρα που θα βγάλω στη δημοσιότητα όλες τις έρευνές, θα κλάψει κόσμος. Δεν καταλαβαίνουν τι έχουν κάνει. Διαλύσανε το κρανίο ενός παιδιού για την πλάκα τους. Σκοπός είναι να μην πάει σε ένα νεκροτομείο ένα κουκλί 20 χρονών επειδή κάποιοι γουστάρανε. Επειδή έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες από την πτώση του παιδιού, θα τους κάνω να μην κοιμούνται μήνες».

«Ήταν καρτέρι θανάτου. Αφού παίρνουν τον πόνο στα χέρια τους, μπορούμε και εμείς» κατέληξε η μητέρα του.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.