Κρήτη: Θρίλερ με την επίθεση στον κτηνοτρόφο – Το τραύμα στη γλώσσα, τα βασανιστήρια και το καυστικό υγρό

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 69χρονος κτηνοτρόφος που πυροβόλησαν - Είχε δεχθεί επίθεση με καυστικό υγρό ο γιος του

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της αποτρόπαιας επίθεσης σε βάρος του 69χρονου κτηνοτρόφου που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στο χωριό Βιλανδρέδο Ρεθύμνου στην Κρήτη.

Ο 69χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τραύματα από πυροβολισμούς σε διάφορα σημεία του σώματος.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, προβληματισμό προκαλεί ένα τραύμα που φέρει στην γλώσσα ο 69χρονος, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν με πολύ προσοχή το ενδεχόμενο το θύμα να βασανίστηκε από τους δράστες της επίθεσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 69χρονος δέχθηκε τουλάχιστον δυο πυροβολισμούς σε διάφορα σημεία του σώματος του από πιστόλι ή περίστροφο.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί ερευνούν με πολύ μεγάλη προσοχή την συγκεκριμένα υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 69χρονος κτηνοτρόφος είναι πατέρας του νεαρού που είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό τον περασμένο Ιούλιο στην περιοχή του Κουμπέ στο Ρέθυμνο και δεν αποκλείεται οι δύο αιματηρές υποθέσεις να συνδέονται.

Πώς έγινε η επίθεση

Η επίθεση σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί κοντά στο ποιμνιοστάσιο του θύματος στο χωριό Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.

Ο γιος του 69χρονου τον εντόπισε αιμόφυρτο μέσα σε μια αποθήκη που υπήρχε κοντά στο ποιμνιοστάσιο και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τους δράστες ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια σύλληψη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.