Χανιά: Πέθανε ο Γιώργος Βούρβαχης – Θλίψη στο ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Βούρβαχης, πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων και άλλοτε αντιπρόεδρος της ΕΠΟ έφυγε σε ηλικία 73 ετών

Θλίψη στο ποδόσφαιρο αλλά και στην κοινωνία των Χανίων έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του γνωστού γιατρού και αθλητικού παράγοντα, Γιώργου Βούρβαχη.

Ο Γιώργος Βούρβαχης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο εκλιπών ήταν γιατρός παθολόγος, αλλά και παράγοντας του χανιώτικου ποδοσφαίρου, καθώς υπήρξε από το 1991 και για 25 συναπτά χρόνια, Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Χανίων, καθώς και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ.

Ο Γιώργος Βούρβαχης είχε επίσης διατελέσει αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Κυριάκου Βιρβιδάκη, πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων και δημοτικός σύμβουλος.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Για τον χαμό του Γιώργου Βούρβαχη ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΠΟ«Ο κ. Μάκης Γκαγκάτσης, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΠΟ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Γιώργου Βούρβαχη, πρώην προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων», αναφέρει η ανακοίνωση.

Και προσθέτει: «Ο Γ. Βούρβαχης γεννήθηκε το 1950, τη χρονιά που ιδρύθηκε και η ΕΠΣ Χανίων, στην ηγεσία της οποίας εξελέγη για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Ο εκλιπών ήταν μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση ως αντιδήμαρχος Χανίων».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.