Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει εδώ και πέντε μήνες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο τραγουδιστής έπαθε έμφραγμα και κατέρρευσε μπροστά στους συνεργάτες του κατά τη διάρκεια προβών.

O ερμηνευτής έκτοτε νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) , ενώ υπενθυμίζεται πως νοσηλευόταν από τις 28 Μαρτίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα. Πρόκειται για το πρώτο στάδιο του κώματος στο οποίο οι ασθενείς έχουν θολούρα και περιορισμένες κινήσεις. Ο τραγουδιστής έχει τραχειοστομία, ώστε να μην επιβαρύνονται τα όργανά του.

«Ελπίζουμε να τα καταφέρει»

Μιλώντας στο Live News η σύζυγος του τραγουδιστή αναφέρθηκε στις εξελίξεις που αφορούν την πορεία της υγεία του.

«Ο σύζυγός μου δεν είναι ακριβώς σε καταστολή, είναι σε άγρυπνο κώμα. Έχει τραχειοστομία για να μην επιβαρύνεται η καρδιά και τα άλλα όργανά του, αλλά μπορεί να αναπνεύσει και μόνος του. Απλά είναι πολλούς μήνες στο νοσοκομείο κι όπως είναι φυσικό έχει εξασθενήσει ο οργανισμός του».

Και πρόσθεσε: «Κάποιες φορές τον βγάζουν από την υποστήριξη και αναπνέει κανονικά, αλλά ακόμα είμαστε σε αναμονή. Είμαστε όλοι δίπλα του και ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη και στην αγάπη που δείχνει στον Δημήτρη. Είναι μαχητής και θα τα καταφέρει. Ελπίζουμε να τα καταφέρει».