Γεροβασίλη: «Η λύση είναι στα μέλη» – Τι είπε για Πολάκη, Σπίρτζη και Τσίπρα

Η Όλγα Γεροβασίλη χαρακτήρισε περιττή τη συζήτηση για την αλλαγή του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις κινήσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, την αλλαγή του ονόματος του κόμματος αλλά και το ενδεχόμενο διαγραφής Σπίρτζη, σχολίασε η Όλγα Γεροβασίλη.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο OPEN, έκανε λόγο για «εκκαθάριση», μετά τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος. Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι «πάμε στα μέλη να δώσουν τη λύση» και πρόσθεσε: «κοντός ψαλμός το Σαββατοκύριακο»

Σχολιάζοντας τις κινήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε, πως μετά τις Ευρωεκλογές, πολλές κινήσεις της ηγεσίας είναι κινήσεις ρήξης και διχασμού. Επιπλέον πρόσθεσε ότι αποσκοπούν στην εκδίωξη όσων διαφωνούν με τις θέσεις του προέδρου.

Περιττή η συζήτηση για το όνομα

Όσον αφορά την πρόταση αλλαγής του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ αφού χαρακτήρισε «περιττή τη συζήτηση» πρόσθεσε «ο κάθε πολίτης που ακούει ΣΥΡΙΖΑ έχει στο νου του μια ιστορία και μια κυβέρνηση που κατά την άποψή μου συνεισέφερε θετικά. Νομίζω ότι αυτό το φορτίο θα πρέπει να το κουβαλήσουμε και να το παραδώσουμε με τις αλλαγές που χρειάζονται για την προσαρμογή προς το άνοιγμα»

Σχετικά με το πρόσωπο του Χρήστου Σπίρτζη και την παραμονή του στον ΣΥΡΙΖΑ η οποία κρίνεται σήμερα, η Όλγα Γεροβασίλη εξαπέλυσε βολές προς την ηγεσία του κόμματος λέγοντας πως «μου κάνει εντύπωση ότι μερικοί ξεχνάνε κάποιους από τους τόσο σπουδαίους Υπουργούς της κυβέρνησης Τσίπρα (2015-2019). Δεν μπορεί να ξεχαστεί η συνέχεια και η ιστορία».

Αναφορικά με την διαγραφή και την επαναφορά του Παύλου Πολάκη, η βουλευτής είπε ότι η δραγραφή «έγινε με κάποιο σκεπτικό, αλλά η επαναφορά του χωρίς σκεπτικό».

Ερωτηθείσα για το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε πως «δεν είναι άνθρωπος του παρασκηνίου», ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, σε όλη την πολιτική του πορεία, έμαθε να μιλά ανοιχτά και να μην κρύβεται.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.