Το ΒΗΜΑgazino στην πίστα της Formula 1 με οδηγό τον Σαρλ Λεκλέρ

Το ΒΗΜΑgazino κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 8/9 με το Βήμα.

Αυτή την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου το ΒΗMAGAZINO που κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ μας μεταφέρει σε μοναδικά μέρη και μας συστήνει ξεχωριστούς ανθρώπους.

Ο Σαρλ Λεκλέρ είναι το next big thing της Formula 1. Μόλις 26 ετών ο οδηγός της Ferrari ξέρει να κερδίζει τις δυσκολότερες μάχες στα εμβληματικότερα Grand Prix. Ακριβώς όπως αυτό της Μόντσα στην Ιταλία πριν λίγες ημέρες. Ο Μονεγάσκος οδηγός άφησε πίσω τους σκληρούς και ικανότατους οδηγούς όπως οι Πιάστρι και Νόρις.

Ο Λεκλέρ γνωρίζει τεράστια δημοφιλία λόγω της γοητευτικής του εμφάνισης και του cool χαρακτήρα του. Μία προσωπικότητα πολυτάλαντη με περισσότερους από 16,5 εκατομμύρια followers στο Instagram. Όλοι περιμένουν τα καλύτερα από τον νεαρό οδηγό. Αναμένεται να επιβεβαιώσει ο ίδιος ότι αυτός θα είναι ο επόμενος, απόλυτος κυρίαρχος της Formula 1.

Ο Σαρλ Λεκλερ συνηθίζει άλλωστε να λέει ότι θέλει να κερδίζει όλο και περισσότερους αγώνες και τελικά να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Στο «BHMAGAZINO» αυτής της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψουμε στο πολυτελέστερο καστέλλο της Τοσκάνης, θα γνωρίσουμε την παλιότερη τράπεζα της Ευρώπης που υποστήριζε τους καλλιτέχνες της Αναγέννησης και τώρα αντιμετωπίζει την χρεωκοπία, θα «βυθιστούμε» στην λάμψη των διαμαντιών και την μαγεία των πλέον πολυτελών κλασσικών οίκων.

Η διάσημη Αμερικανίδα συγγραφέας Έμιλι Γουέλς που εξηγεί πώς βιώνει τον πόνο μέσα από την σπάνια ασθένειά της.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25
(Συμπεριλαμβάνονται τιμές βιβλίου: «ΛΕΞΙΚΌ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΏΝ ΛΈΞΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ»: €2,25)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.