Ιταλία: Σοκάρει ο 17χρονος που έσφαξε την οικογένειά του – «Ήθελα να νιώσω ελεύθερος»

Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα του 17χρονου στην Ιταλία - Κατακρεούργησε τη μητέρα, τον πατέρα και τον αδερφό του μετά από οικογενειακή γιορτή - Ποιο τραγούδι των Beatles άκουγε για μέρες

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για το φριχτό έγκλημα στην Ιταλία, όπου ένας 17χρονος κατακρεούργησε τη μητέρα, τον 51χρονο πατέρα του και τον 12χρονο αδερφό του.

Ο έφηβος από το Paderno Dugnano, κοντά στο Μιλάνο, δήλωσε στην Αστυνομία ότι ένιωθε ξένος στην οικογένειά και τους σκότωσε για να νιώσει ελεύθερος. Σχεδίαζε το έγκλημα για μέρες ακούγοντας εμμονικά το τραγούδι των Beatles «The Long and Winding Road».

Ο Ρικάρντο, όπως κατονομάζεται ο δολοφόνος, είπε στην Αστυνομία ότι το βράδυ της Κυριακής 1/9, μετά από το πάρτι γενεθλίων του πατέρα του, περίμενε να κοιμηθούν όλοι πριν πάρει το κουζινομάχαιρο των 20 εκατοστών και μαχαιρώσει τον 12χρονο αδερφό του, αναφέρει το δημοσίευμα των «Times».

«Δεν ήθελα να υποφέρουν»

Η μητέρα του έντρομη μπήκε στο δωμάτιο ακούγοντας τα ουρλιαχτά του παιδιού της, πριν πέσει νεκρή από το χέρι του μεγαλύτερου γιου της. «Νόμιζα ότι μια μαχαιριά θα ήταν αρκετή για να σκοτώσει, μετά συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν έτσι» είπε.

Σειρά είχε ο πατέρας που μπήκε στο δωμάτιο, αντίκρυσε τα πτώματα και λίγα λεπτά μετά δολοφονήθηκε με μαχαιριές στον λαιμό. Ο Ρικάρντο τα έκανε όλα πολύ γρήγορα γιατί, όπως υποστήριξε, «δεν ήθελε τα θύματά του να υποφέρουν».

«Ήμουν πεπεισμένος ότι σκοτώνοντάς τους όλους θα μπορούσα να ζήσω πιο ελεύθερα». Προετοιμάζοντας το άρρωστο σχέδιό του άκουγε συχνά τους στίχους «Many times I’ve been alone/And many times I’ve cried» (πολλές φορές έχω υπάρξει μόνος, πολλές φορές έχω κλάψει) του τραγουδιού των Beatles.

Αφού τους σκότωσε πήρε την Αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος βρήκαν τον νεαρό, απόλυτα ήρεμο, να τους περιμένει έξω από το σπίτι, μέσα στα αίματα.

Η πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι χαρακτήρισε την τριπλή δολοφονία «πέρα από κάθε φαντασία». Η δικαστής που χειρίζεται την υπόθεση και ειδικεύεται στο έγκλημα ανηλίκων, Sabina Ditaranto υποστήριξε ότι ο δολοφόνος δεν είχε κανένα κίνητρο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.