Τρία αποκλειστικά βίντεο, που εξασφάλισε η εκπομπή του Live News, δείχνουν ακριβώς τι έγινε με την σκουριασμένη κολώνα που έπεσε στη μέση του δρόμου το πρωί της Τετάρτης τραυματίζοντας ένα 14χρονο κορίτσι.

Στο πρώτο οπτικό υλικό αποτυπώνονται άνθρωποι να περπατούν στο δρόμο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και κάποια στιγμή να σταματούν και σε κλάσματα δευτερολέπτου η σκουριασμένη κολώνα -η οποία κατά πάσα πιθανότητα τραβήχτηκε από καλώδιο του τρόλεϊ- να πέφτει στο έδαφος.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται να περνάει το τρόλεϊ και αμέσως μετά η κολώνα πέφτει στο οδόστρωμα. Το βαρύ μεταλλικό αντικείμενο θα πέσει δίπλα από το κορίτσι που βρίσκεται στα αριστερά κι από θαύμα δεν θα το χτυπήσει σοβαρά.

Το τρίτο βίντεο δείχνει το σημείο στο οποίο έσπευσε το ασθενοφόρο, παρέλαβε την 14χρονη η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ κα την μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου εκεί θα διαπιστωθεί ο ελαφρύς τραυματισμός της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 14χρονη νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους και φέρει εκδορές στα πόδια και στο κεφάλι.