Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Κεχαγιά για την επιστροφή Πολάκη

«Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί», είπε ο Γεωργιάδης για την Κεχαγιά - «Ασχολείται με την Υγεία και όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε η Κεχαγιά στον Γεωργιάδη

Σκληρή κόντρα μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Βούλας Κεχαγιά πυροδότησε η επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι δεν απέφυγε τον σχολιασμό για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την επάνοδο του Παύλου Πολάκη στην ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι γνωστή η διαρκής κόντρα του υπουργού με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτή τη φορά τα βέλη του κ. Γεωργιάδη στράφηκαν κατά της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Βούλας Κεχαγιά.

«Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί»

Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε την κ. Κεχαγιά να παραιτηθεί από τη θέση της. Υποστήριξε ότι η κυρία Κεχαγιά, εκτέθηκε αφού διέψευδε ενδεχόμενο επιστροφής του Παύλου Πολάκη λίγη ώρα πριν την επιστολή του Νίκου Παππά στον πρόεδρο της Βουλής. «Την εξέθεσαν, θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί» είπε ο κ. Γεωργιάδης. Τόνισε πάντως ότι η κυρία Κεχαγιά είναι πολύ σοβαρή, με μεγάλη καριέρα στη δημοσιογραφία.

«Ασχολείται περισσότερο με το ΣΥΡΙΖΑ και όχι με την υγεία»

Η αντίδραση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση. «Άκουσα με έκπληξη τον υπουργό «διάλυσης της υγείας» να ισχυρίζεται ψευδώς ότι εγώ είπα ότι ο Πολάκης δεν θα επιστρέψει στην ΚΟ. Επειδή ασχολείται περισσότερο με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι με την υγεία, να βρει πού το είπα αυτό».

«Σπέκουλα φιλοκυβερνητικών μέσων»

Η κυρία Κεχαγιά απέδωσε σχετικά δημοσιεύματα σε «σπέκουλα φιλοκυβερνητικών μέσων». «Αν έχω κάνει τέτοια δήλωση, θα βγω δημοσίως να ζητήσω συγγνώμη» είπε. Ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε: «Αν τα έχετε πει, να παραιτηθείτε σήμερα. Εάν δεν τα έχετε πει, θα ζητήσω εγώ συγγνώμη» κατέληξε ο υπουργός Υγείας. Η κόντρα, προς το παρόν, έληξε εκεί.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.