Queen: Ο κιθαρίστας Brian May υπέστη εγκεφαλικό – Δεν είχε έλεγχο στο αριστερό του χέρι

Ο κιθαρίστας των Queen, Brian May υπέστη εγκεφαλικό - Δεν είχε έλεγχο στο αριστερό του χέρι, όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανακοίνωσή του.

Ο κιθαρίστας των Queen, Sir Brian May, αποκάλυψε ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να χρησιμοποιήσει το αριστερό του χέρι. Ο καλλιτέχνης ανακοίνωσε από μόνος του το περιστατικό μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Είμαι εδώ για να σας φέρω πρώτα απ’ όλα κάποια καλά νέα. Νομίζω ότι τα καλά νέα είναι ότι μπορώ να παίξω κιθάρα μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών», εξηγεί ο ίδιος. Ενώ κάνει λόγο για ένα μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

«Ξαφνικά, από το πουθενά, δεν είχα κανένα έλεγχο σε αυτό το χέρι, οπότε ήταν λίγο τρομακτικό. Πρέπει να πω ότι είχα την πιο φανταστική φροντίδα και προσοχή από το νοσοκομείο Frimley, όπου πήγα με μπλε φώτα που αναβόσβηναν τα πάντα. Πολύ συναρπαστικό!», περιγράφει ο Sir Brian May για την περιπέτεια της υγείας του.

Ο κιθαρίστας των Queen τόνισε δε, «τα καλά νέα είναι ότι είμαι καλά. Απλά κάνω ό,τι μου λένε, που βασικά δεν είναι τίποτα. Είμαι τιμωρημένος, δεν μου επιτρέπεται να βγω έξω. Καλά, δεν μου επιτρέπεται να οδηγήσω, δεν μου επιτρέπεται να μπω σε αεροπλάνο, δεν μου επιτρέπεται να ανεβάσω πολύ ψηλά τον καρδιακό ρυθμό, δεν μου επιτρέπεται να πετάνε αεροπλάνα από πάνω μου, κάτι που θα με αγχώσει. Αλλά είμαι καλά».

Τέλος, ο μουσικός επέλεξε να κλείσει με μία πιο χιουμοριστική διάθεση αναφέροντας πως δεν επιθυμεί να λάβει μηνύματα συμπόνιας, προκειμένου να μη γεμίσει το inbox του, γιατί είναι κάτι που μισεί. «Δεν ήθελα να πω τίποτα τότε, γιατί δεν ήθελα να δημιουργηθεί κάποια ανησυχία. Δεν θέλω συμπόνια», σημείωσε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.