Στην Περιφέρεια Αττικής ο ∆ηµήτρης Φραγκάκης

Νέος επιτελικός ρόλος για τον Δημήτρη Φραγκάκη, καθώς λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από τον ΕΟΤ, αναλαμβάνει την προεδρεία της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής, του αναπτυξιακού οργανισμού της Περιφέρειας Αττικής.

Την τοποθέτησή του ανακοίνωσε ο ίδιος ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Γλυφάδα, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για προσωπική επιλογή του, η οποία σηματοδοτεί την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει η περιφερειακή αρχή στην ανάδειξη του τουρισμού ως αναπτυξιακού εργαλείου για την Αττική.

“Καλωσορίζουμε έναν επιτυχημένο τεχνοκράτη στον τομέα του τουρισμού, που θα ενισχύσει τις προσπάθειες της διοίκησής μας προς αυτή την κατεύθυνση” υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης, ο οποίος ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο Νίκο Παπαγεωργίου για την πολυετή προσφορά του στον οργανισμό.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο τουρισμός θα αποτελέσει μαζί με τον πολιτισμό ένα από τα πιο βασικά αντικείμενα με τα οποία θα ασχολείται πλέον η Νέα Μητροπολιτική Αττική, παράλληλα με την παροχή αρωγής προς τους Δήμους για την κατάθεση ώριμων μελετών για έργα ΕΣΠΑ.

Αποκάλυψε μάλιστα, ότι οι νέες κατευθυντήριες για το μέλλον του φορέα θα αποτυπωθούν στο νέο οργανόγραμμα που θα κατατεθεί την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ δύο θέσεις του ΔΣ θα καλυφθούν από πρόσωπα που σχετίζονται με τον πολιτισμό.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.