Η συναυλία της Adele στο Μόναχο έκλεισε με μία απρόσμενη ανακοίνωση. Με δάκρυα στα μάτια η δημοφιλής τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι θα κάνει καιρό να εμφανιστεί ξανά καθώς νιώθει την ανάγκη να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με τον αγαπημένο της Rich Paul.

«Δεν είμαι και η πιο εύκολη ερμηνεύτρια, το ξέρω αυτό, αλλά είμαι πολύ καλή και πραγματικά έχω απολαύσει τις ερμηνείες μου εδώ και τρία χρόνια, που είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχω κάνει και πιθανώς το μεγαλύτερο που θα κάνω ποτέ» είπε.

Αφού διευκρίνισε ότι έχει ακόμα 10 προγραμματισμένες συναυλίες στο Λας Βέγκας συμπλήρωσε: «Μετά από αυτό δεν θα σας δω για απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά θα σας κρατήσω στην καρδιά μου» είπε συγκινημένη.

Η 36χρονη κάτοχος Grammy παραδέχτηκε ότι χρειάζεται ξεκούραση. «Πέρασα τα τελευταία 7 χρόνια χτίζοντας μια νέα ζωή και τώρα θέλω να τη ζήσω» είπε με δάκρυα στα μάτια, σύμφωνα με το Page Six.

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να απέχει από τις μουσικές εμφανίσεις ένα μήνα μετά την είδηση ότι αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της Rich Paul, με τον οποίο είναι μαζί από το 2021.