Μπελέρης: «Νιώθω ανακούφιση αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω την αδικία»

Τι δήλωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Φρέντι Μπελέρης, λίγη ώρα μετά την αποφυλάκισή του.

Ανακουφισμένος δηλώνει μετά την αποφυλάκισή του ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Φρέντι Μπελέρης.

Ειδικότερα, μιλώνστας στην EΡΤ, ο κ. Μπελέρης είπε ότι «Είμαι χαρούμενος, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω την αδικία που μου έγινε όλο αυτόν τον καιρό και την κατάφωρη παραβίαση της βούλησης του λαού της Χειμάρρας και αυτό το πραξικόπημα που έκαναν εναντίον μου οι αλβανικές αρχές, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα»

Πρόσθεσε ότι για τον ίδιο τώρα ξεκινάει ο πραγματικός δικαστικός αγώνας. Όπως είπε «θα προσφύγω σε όλες τις βαθμίδες της αλβανικής δικαιοσύνης και μετά και στο Στρασβούργο που πιστεύω ότι θα δικαιωθώ».

Επιπλέον τόνισε ότι «έχουμε προσφύγει ήδη στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αλβανίας, αμέσως μετά υπάρχει προσφυγή στο Συνταγματικό Δικαστήριο και αφού τελεσιδικήσουν όλες οι απόφάσεις στην Αλβανία μετά θα πάω στο Στρασβούργο».

«Θεωρώ ότι αυτή η απόφαση ήταν δίκαιη πέρα για πέρα. Ήταν μια σκευωρία, ήταν ένα στήσιμο και πρέπει να αποκαλυφθεί, όσο χρόνο κι αν πάρει» επεσήμανε ο Φρέντι Μπελέρης.

Για το πότε θα εγκατασταθεί στις Βρυξέλλες ανέφερε «εγώ λίγες μέρες θα κάτσω να δω την οικογένειά μου και αμέσως μετά θα είμαι στη ΔΕΘ. Και μετά τη ΔΕΘ θα είμαι Βρυξέλλες».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.