Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς «Ταμπού» που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Αγαπημένοι ηθοποιοί, αλλά και φρέσκα τηλεοπτικά πρόσωπα, συνθέτουν το πολυπληθές καστ της σειράς που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου. Τα γυρίσματα του «Ταμπού» ξεκίνησαν το καλοκαίρι και όπως φαίνεται και στις backstage φωτογραφίες έχουν όλα φόντο την πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων.

Η ιστορία της νέας παραγωγής του MEGA ξεκινά στο χιόνι… Μια παρέα φοιτητών ανακαλύπτει πως η λίμνη Παμβώτιδα κρύβει κάτω από τα παγωμένα νερά της ένα μυστικό. Το πτώμα μιας γυναίκας θα ξεκινήσει ένα ντόμινο αποκαλύψεων για το παρελθόν των ηρώων του «Ταμπού».

Ο μυστηριώδης και αινιγματικός κόσμος του «Ταμπού» ετοιμάζεται να φανερώσει τα μυστικά του στους τηλεθεατές το φθινόπωρο!

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Οι συντελεστές της σειράς

Πρωταγωνιστούν: Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής.

Στον ρόλο της Ελένης, η Μυρτώ Αλικάκη

Μηνάς: ο Γιωργής Τσαμπουράκης, Λευτέρης Ζαμπετάκης

Στον ρόλο του Σταύρου, ο Χριστόδουλος Μαρτάς

Βασιλική Κυπραίου, Αστέρω Κυπριανού

Συμμετέχουν:

Μάριος Μαριόλος, Μαρίλια Μητρούση, Σεμέλη Μητροπούλου, Κάτια Νεκταρίου, Νίκος Μανωλάς, Ανδρέας Γιαννακούλας, Ερατώ Μανδαλενάκη, Εβίτα Αγαΐτση, Σταύρος Χατζατριάν, Θάνος Λάμπρου, Χριστιάνα Βατίστα

Στον ρόλο της Ματίνας, η Αθηνά Ροδίτου

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Σκηνοθέτες: Αντρέας Γεωργίου, Γιώργος Ευαγγέλου

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου, Στέλιος Ευτυχίου, Γιώργος Τσεριώτης

Πρωτότυπη Μουσική: Χρίστος Στυλιανού

Επιμέλεια Μουσικής: Πέτρος Σεργάκης

Executive Producer: Κούλλης Νικολάου

Εκτέλεση Παραγωγής: G&N Make it productions LtdΠαραγωγή: Alter Ego Media S.A.-MEGA