Τζορτζ Κλούνεϊ: Στο κόκκινο χαλί με την Αμάλ, το ατύχημα και η viral στιγμή του

Ο Τζορτζ και η Αμά Κλούνεϊ περπάτησαν (και εντυπωσίασαν) στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Το ατύχημα του φωτογράφου και η στιγμή «μάθε τέχνη κι ας τηνε».

Περπάτημα στο κόκκινο χαλι και φωτογράφιση. Για τον Τζορτζ Κλούνεϊ πια αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς του και κάθε φορά αποδεικνύει με πόση άνεση μπορεί να χειριστεί μια τέτοια συνθήκη.

Η επικοινωνικαή του δεινότητα είναι αξιοθαύμαστη. Ποζάρει στους φωτογράφους, τους μιλάει εγκάρδια και αντιμετωπίζει οποιοδήποτε απρόοπτο με άνεση και στιλ. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας περπάτησε φυσικά έχοντας στο πλάι του τη σύζυγό του, Αμάλ Κλούνεϊ.

Photo Credits: REUTERS/Louisa Gouliamaki

Photo Credits: REUTERS/Yara Nardi

Η Αμάλ αγαπάει πολύ το κίτρινο, το οποίο επιλέγει τόσο σε επίσημες πρεμιέρες, όσο και στην καθημερινότητά της. Δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο χρώμα της για ακόμα μία φορά και επιλέγει μια κίτρινη τουαλέτα Versace με ανοιχτή πλάτη.

Η είσοδος του ζευγαριού στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινιας «Wolfs», στην οποία ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ συναντιούνται μπροστά από τις κάμερες μετά από 16 χρόνια, συνοδεύτηκε από τα δεκάδες φλας των φωτογράφων.

Photo Credits: REUTERS/Louisa Gouliamaki

Ήταν βέβαια δίπλα και ο Μπραντ Πιτ με την Ινές ντε Ραμόν στην πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ανέλαβε δράση όταν μπροστά του παραπάτησε ένας από τους φωτογράφους και έπεσε. Έσπευσε να τον σηκώσει και να βεβαιωθεί πως δεν έχει χτυπήσει, πριν αγκαλιάσει ξανά την Αμάλ και χαμογελάσει στις κάμερες.

Λεπτά αργότερα, ο Κλούνεϊ κατευθύνθηκε προς τους συγκεντρωμένους φωτογράφους και κάθισε μαζί τους, πιάνοντας δουλειά. Πήρε στα χέρια του τη φωτογραφική μηχανή και τράβηξε δυο-τρεις λήψεις.

Στη συνέχεια πόζαρε κάνοντας γκριμάτσες, χαρίζοντας απολαυστικά καρέ σε όσους είχαν την τύχη να τον απαθανατίσουν. Η φράση «το ‘χει» βρίσκει άριστη εφαρμογή στην περίπτωσή του.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.