Οι ΗΠΑ μοιάζουν πια με εξορία για τον πρίγκιπα Χάρι που θέλει να επιστρέψει στη Βρετανία.

Πηγές του Σάσεξ αναφέρουν ότι ο Χάρι συμβουλεύεται πρώην βοηθούς του για να μπορέσει να περνάει περισσότερο χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, να αποκαταστήσει τη σχέση με τον πατέρα του και να δρομολογήσει ενδεχομένως μια μερική επιστροφή στο βασιλικό σχήμα σύμφωνα με την Mail on Sunday.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν, οι οποίοι έχουν περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζώντας στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά, δεν επιδιώκουν μόνιμη επιστροφή.

Τους αφήνουν οι συνεργάτες τους

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα με αρκετούς συνεργάτες τους, οι οποίοι, ο ένας μετά τον άλλο τους εγκαταλείπουν.

Ήδη διέκοψαν τη συνεργασία τους με ακόμα μία Αμερικανή σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων, την Κριστίν Γουέιλ Σίρμερ, η οποία από το 2020 ήταν επικεφαλής επικοινωνίας τους, αλλά αποχώρησε αθόρυβα στο τέλος του 2023. Αυτό είναι το δέκατο μέλος του προσωπικού που αφήνει το ζευγάρι μέσα σε τρία χρόνια. Τον περασμένο μήνα αποκαλύφθηκε ότι ο επικεφαλής του προσωπικού των Sussexes, Josh Kettler, παραιτήθηκε ξαφνικά μετά από μόλις τρεις μήνες.

Φίλος του Χάρι έχει ήδη καταστρώσει μια στρατηγική για το πώς θα μπορούσε να αρχίσει να κινείται ξανά στους κύκλους του Ηνωμένου Βασιλείου – ακόμη και να εκτελεί «πολύ χαμηλών τόνων βασιλικά καθήκοντα» – αν και ο πρίγκιπας λέγεται ότι είναι ανοιχτός σε πολλές ιδέες. Πιστεύεται ότι αν ο Χάρι επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς φασαρία και χωρίς στραμμένα πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας θα μπορούσε να κερδίσει ξανά το βρετανικό κοινό.