Μπραντ Πιτ: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με την Ινές ντε Ραμόν στο κόκκινο χαλί

Πρώτη επίσημη εμφάνιση του Μπραντ Πιτ με την Ινές ντε Ραμόν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Το 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας υποδέχτηκε στο κόκκινο χαλί του τον Μπραντ Πιτ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Δεν είναι αυτή όμως η είδηση.

Οι φωτογράφοι έσπευσαν για ένα πλάνο τους, όταν αντιλήφθηκαν ότι και οι δύο συνοδεύονταν τότε το ενδιαφέρον μονοπώλησε ο Μπραντ Πιτ ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την Ινές ντε Ραμόν.

Μπραντ Πιτ και Ινές ντε Ραμόν είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια όμως είναι η πρώτη φορά που μετά από οκτώ χρόνια από το διαζύγιό του από την Αντζελίνα Τζολί, ο ηθοποιός κάνει το βήμα «επίσημη κοινή εμφάνιση».

Είχαν πάει και στο LACMA αλλά και στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Santa Barbara, αλλά είχαν επιλέξει να μην φωτογραφηθούν μαζί.

Μέρες μετά την απόφαση της κόρη του, Σιλό, να αλλάξει το επίθετό της και να απαλλαγεί από το Πιτ και ώρες μετά την αποθέωση που γνώρισε η Τζολί στο Φεστιβάλ Βενετίας για τον ρόλο της στην ταινία «Maria» του Πάμπλο Λαραίν, ο Μπραντ Πιτ γίνεται πρώτο θέμα.

Αφορμή για το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί ήταν η πρεμιέρα της ταινίας «Wolfs» στην οποία συμπρωταγωνιστούν ο Μπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο Μπραντ Πιτ και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ινές ντε Ραμόν περπάτησαν χέρι χέρι μπροστά στους φωτογράφους, ενώ φωτογραφήθηκαν και μαζί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τη σύζυγό του, Αμάλ.

Η Ινές ντε Ραμόν, υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό του «The Vampire Diaries», Πολ Γουέσλι, είναι ζευγάρι με τον  Πιτ από τα τέλη του 2022.

Σύμφωνα με το People «η σχέση είναι σοβαρή», κάτι που είδαμε όλοι στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.