Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-3: Πάρτι στο «Old Trafford» για τους «κόκκινους»

Η Λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη του Κασεμίρο στο πρώτο ημίχρονο και πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατηρώντας το απόλυτο στην Premier League.

Θρίαμβος της Λίβερπουλ μέσα στο «Old Trafford»! Η ομάδα του Άρνε Σλοτ έκανε το 3Χ3 στην Premier League επικρατώντας εύκολα με 3-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που παραμένει αδιόρθωτη και με μόλις τρεις βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Aν και η Γιουνάιτεντ μπήκε κάπως καλύτερα στο ματς, στο 7′ η Λίβερπουλ βρήκε δίχτυα με τον Άρνολντ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Σαλάχ νωρίτερα. Και στη συνέχεια άρχισε το μπαράζ λαθών του Κασεμίρο που από το ξεκίνημα του αγώνα έδειχνε να είναι σε… άλλο γήπεδο. Στο 35′ έδωσε πάσα εκεί που ήταν δύο παίκτες των φιλοξενούμενων, ο Σαλάχ έκανε τη σέντρα και ο Ντίας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι το 0-1.

Στο 40ο λεπτό ο Άλισον απέκρουσε το σουτ του Μαζραουί και στο 42’ ο Ντίας με όμορφο σουτ από ασίστ του Σαλάχ έκανε το 2-0. Η φάση ξεκίνημα από ακόμη ένα λάθος του Κασεμίρο εκτός περιοχής, με τον Τεν Χααγκ να τον αντικαθιστά στην ανάπαυλα, αλλά πλέον ήταν αργά. Στο 52′ ο Άλισον έβγαλε το πλασέ του Ζίρκζε και στο 56′ ο Σομποσλάι έκλεψε, άνοιξε δεξιά στον Σαλάχ κι εκείνος πλάσαρε για το 3-0.

Σχεδόν με τη σέντρα ο Σαλάχ έχασε μια ακόμη τεράστια ευκαιρία και στο 63′ ο Άλισον είπε όχι σε κεφαλιά του Ζίρκζε ο οποίος είχε και στα τελευταία λεπτά μία ευκαιρία για το γκολ της τιμής, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Μαζραουί, Μαρτίνες, Ντε Λιχτ (69’ Μαγκουάιρ), Νταλότ, Μέινου, Φερνάντες, Κασεμίρο (46’ Κολίερ), Ζίρκζε (86′ Έρικσεν), Γκαρνάτσο (69’ Ντιαλό), Ράσφορντ.

Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ (76’ Μπράντλεϊ), Φαν Ντάικ, Κονατέ, Ρόμπερτσον (83’ Τσιμίκας), Χράφενμπερχ, Μακ Άλιστερ, Σομποσλάι, Ντίας, Ζότα (76’ Νούνιες), Σαλάχ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.