Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, είδε τον Ουάρντα να ισοφαρίζει με πέναλτι, αλλά με ήρωα τον Μαντί Καμαρά στο 90′, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου, έφυγε με το διπλό από το Περιστέρι, επικρατώντας 1-2 του Ατρομήτου.

Ο Δικέφαλος έκανε έτσι, το «3 στα 3» στη Stoiximan Super League και μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι δύο ομάδες που έχουν το απόλυτο.

Ο γηπεδούχος Ατρόμητος ήταν ο κυρίαρχος του ματς στα πρώτα 20 λεπτά. Είχε την κατοχή, ήλεγχε το παιχνίδι κι είχε απειλήσει τον Κοτάρσκι, με τις δύο τελικές εκ των τριών μάλιστα, να είναι εντός εστίας. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ δυσκολευόταν να αναπτυχθεί εύκολα και να φτάσει στην περιοχή του Κοσέλεφ.

Οι Περιστεριώτες απείλησαν μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα, με τον Μίχορλ μετά από ωραία πάσα του Καρλίτος να στέλνει την μπάλα πάνω στον Κοτάρσκι.

Τρία λεπτά μετά ο Ατρόμητος απείλησε ξανά με σουτ του Ουάρντα λίγο έξω από την περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου απέκρουσε, παραχωρώντας κόρνερ, ενώ και στο 19′ δημιούργησε ευκαιρία.

Ο Καρλίτος ντρίμπλαρε, απέφυγε ωραία τον Μιχαηλίδη και βρήκε τον χώρο να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Ζίβκοβιτς έδωσε τη λύση

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρος ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και βρήκε το γκολ, ανοίγοντας το σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ζίβκοβιτς.

Ο Κωνσταντέλιας από τα αριστερά συνεργάστηκε ωραία με τον Σορετίρε, εκείνος μοίρασε στον Σέρβο, ο οποίος σούταρε αρχικά, η μπάλα κόντραρε και σε δεύτερο χρόνο με κεφαλιά νίκησε τον Κοσέλεφ, με τον Δικέφαλο να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Ζίβκοβιτς βρήκε ξανά δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε. Το VAR κάλεσε τον ρέφερι να ελέγξει τη φάση, με τον Ζαμπάλα να κρίνει ότι υπήρχε επιθετικό φάουλ του Μπάμπα στον Μούντε στο ξεκίνημα της φάσης.

Ο Ουάρντα από 11 βήματα χάλασε το προβάδισμα του ΠΑΟΚ

Στο 85′ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου για χέρι του Ότο από σέντρα του Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο από την άσπρη βούλα να νικά τον Κοτάρσκι, αν κι έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία, και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Ο Καμαρά γυρίζει το ματς

Ο Μαντί Καμαρά στο 90′ πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και γυρίζει το ματς, δίνοντας ξανά προβάδισμα στο Δικέφαλο με 1-2, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κοσέλεφ, Μούντες, Μπόρσον, Τσακμάκης, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονθάλεθ (65′ Φαν Βερτ), Μπάκου (74′ Γιουμπιτάνα), Μίχορλ, Ουάρντα, Καρλίτος (66′ Βρακάς).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73′ Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (87′ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (73′ Μουργκ), Τσάλοφ (73′ Τισουντάλι).