Μεγάλη νίκη Κατζουράκη στον Τέρι – Πρόκριση για το μεγάλο τουρνούα της overtime

Ύστερα από έναν συναρπαστικό αγώνα, o Ανδρέας Κατζουράκης επικράτησε με 14-0 στον Ρόμπερτ Τέρι και πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά της Overtime.

Τη μεγάλη ελπίδα της ελληνικής πυγμαχίας για τον παγκόσμιο τίτλο αποτελεί ο 26χρονος πρωταθλητής Ανδρέας Κατζουράκης όπως επιβεβαίωσε με τη μεγαλειώδη νίκη του έναντι του Ρόμπερτ Τέρι με 14-0 σε έναν σπουδαίο αγώνα στα ημιτελικά τουρνουά της overtime.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο πυγμάχων ήταν συγκλονιστική και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Όσο περνούσαν οι γύροι, ο «Κατζ» ανέβαζε ακόμη περισσότερο την απόδοσή του και πίεσε τον Τέρι με στόχο τη μεγάλη νίκη, η οποία εν τέλει ήρθε με split decision (σ.σ. πλειοψηφική απόφαση) από τους κριτές.

Η 14η νίκη

Αυτή ήταν η 14η νίκη του Έλληνα πυγμάχου σε ισάριθμους αγώνες, ενώ αντίπαλος στον μεγάλο τελικό του τουρνουά της Overtime θα είναι ο Μπράντον Άνταμς, ο οποίος επικράτησε του Φρανσίσκο Βερόν στον έτερο ημιτελικό. Ο σπουδαίος τελικός αναμένεται στις αρχές Δεκεμβρίου, με τον Κατζουράκη να έχει μπροστά του άλλη μία μεγάλη πρόκληση.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.