Με ονειρική εμφάνιση η Μπαρτσελόνα του Χάνσι Φλικ διέλυσε με 7-0 τη Βαγιαδολίδ στο «Μονζουίκ» και είναι η μοναδική που έχει το απόλυτο στη La Liga μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Απίθανη παράσταση από τον Ραφίνια με τρία γκολ και δύο ασίστ, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν επίσης τρία δοκάρια και ένα ακυρωμένο γκολ.

H Μπάρτσα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 4′ έχασε τεράστια ευκαιρία με πλασέ του Λεβαντόφσκι και δοκάρι του Όλμο στην επαναφορά. Στο 10′ ο Όλμο σκόραρε, αλλά ήταν οφσάιντ και και με τη συμπλήρωση 20 λεπτών οι γηπεδούχοι άνοιξαν τον χορό των γκολ με ασίστ του Κουμπαρσί και ωραίο τελείωμα του Ραφίνια για το 1-0.

Στο 24′ από ασίστ του Γιαμάλ ο Λεβαντόφσκι υποδέχθηκε εξαιρετικά την μπάλα και πλάσαρε για το 2-0 ενώ στο 42′ ο Όλμο βρήκε ξανά δοκάρι. Στο 45+3’ και μετά από σερί κόρνερ, ο Κουντέ με σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε και το 3-0.

Από πάσα του Γιαμάλ στο 57′ ο Λεβαντόφσκι σημάδεψε ξανά δοκάρι για την Μπαρτσελόνα με τρομερό σουτ και στο 64′ ο Ραφίνια έκανε από κοντά το 4-0 μετά από κόντρες. Στο 72′ ο Βραζιλιάνος πέτυχε χατ-τρικ όταν από ακόμη μία τρομερή μπαλιά του Γιαμάλ πλάσαρε τον Χάιν για το 5-0. Ο Όλμο στο 83’ πήρε την ασίστ του Ραφίνια και κατάφερε επιτέλους να σκοράρει με πλασέ μέσα από την περιοχή για το 6-0 ενώ το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 85′ ο Τόρες από σέντρα του Ραφίνια.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Κουμπαρσί (61’ Ντομίνγκεθ), Μαρτίνεζ, Μπαλντέ, Πέδρι (61’ Φεμίν Λόπεθ), Όλμο (83’ Πάμπλο Τόρε), Κασάδο (61’ Γκαρθία), Ραφίνια, Γιαμάλ, Λεβαντόφσκι (73’ Φεράν Τόρες).

Βαγιαδολίδ: Χάιν, Πέρεθ, Τσομέρτ, Σάντσεθ, Ρόσα, Γιούριτς, Πέρεθ, Αμαλάχ (57’ Κανταλέχο), Ίβαν Σάντσεζ (62’ Μαρτίν), Μορό, Μάρκος Αντρέ (57’ Λατάσα).