Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το All White Party πριν το γάμο – Το γαμήλιο μενού

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για τον διάσημο αθλητή και τη σύντροφο του.

Ο υπερπολυτελής γάμος του καλοκαιριού ανάμεσα του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στο Costa Navarino στη Μεσσηνία.

Το ζευγάρι μετά από μια δεκαετία σχέσης έχουν αποκτήσει τρία παιδιά τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του καθολική, θα πραγματοποιηθεί διπλή τελετή, η οποία θα λάβει χώρα σε παραλία του «Costa Navarino».

All White Party υπό το φως το φεγγαριού

Ωστόσο οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν ήδη από χθες Παρασκευή με το πρώτο «All White Party» στο ξενοδοχείο «W», όπου όλοι οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι στα λευκά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέφθασε με τη Μαράια από τον όρμο του Ναβαρίνου με ένα σκάφος, με το τοπίο να δημιουργεί μια μαγευτική εικόνα. Το πάρτι συνεχίστηκε με όλους να εύχονται τα καλύτερα και φυσικά την Ελλάδα και τη Μεσσηνία να αποτελούν σημείο παγκόσμιας αναφοράς.

Τα ρούχα ήταν σχεδιασμένα από τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο, ο οποίος έχει επιμεληθεί και το γαμήλιο ντύσιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι σημερινοί εορτασμοί πριν την αυριανή γαμήλια τελετή

Σήμερα Σάββατο 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα την 2η πατρίδα του 29χρονου μπασκετμπολίστα.

Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό, ορισμένοι από τους καλεσμένους που θα δώσουν το παρών είναι ο σπουδαίος Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς και αρκετοί πρώην – νυν συμπαίκτες του ίδιου.

Το μενού του γάμου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού, καθώς και εδέσματα με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Ακόμη και λίγες ώρες πριν από το γάμο δεν έχει γίνει γνωστό αν στο γλέντι θα τραγουδήσει κάποιος γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, δεδομένου ότι Greek Freak έχει αδυναμία σε αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.