Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο τελικός είναι στο σπίτι του Ερνέστο, γιατί να μην πάμε all the way»

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού της league phase στο Europa League.

Ο Ολυμπιακός έμαθε αντιπάλους στην κλήρωση του ομίλου του Europa League.

Στο Μονακό, όπου έγινε η κλήρωση ήταν και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έκανε ένα πρώτο σχόλιο.

«Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις, πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους με σοβαρότητα και εμείς να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και την εμπειρία που έχουμε από πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες, να πάρουμε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί και έτοιμοι, τώρα μετά την επιτυχία μας στο Conference League οι αντίπαλοι μας υπολογίζουν πολλοί περισσότερο και θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι.

Θα πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο απ’ ότι είχαμε κάνει μέχρι σήμερα, να έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή, στους παίκτες μας. Λίγο υπομονή γιατί θέλουμε να έχουμε τα νέα παιδιά μαζί μας, να δώσουμε χρόνο και σε αυτά τα παιδιά να μπορέσουν να δείξουν τι μπορούν να κάνουν σε υψηλότερο επίπεδο, σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στην Ευρώπη.

Γιατί όχι, όταν ο τελικός αυτός είναι στο σπίτι του Ερνέστο, γιατί να μην πάμε all the way. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να είμαστε αισιόδοξοι, όταν μιλούσα για ευρωπαϊκά όνειρα, ορισμένοι χλεύαζαν. Είδατε ότι ο Ολυμπιακός έχει γευτεί και μεγάλες νίκες και το ευρωπαϊκό Κύπελλο το αξίζαμε. Οι αντίπαλοι ήταν πολύ μεγάλες ομάδες. Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατοί, με ακόμη περισσότερες επιτυχίες», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο θέμα των μεταγραφών, αναφερόμενος και στον Ντάνιελ Ποντένσε:

«Εμείς μέχρι τελευταία στιγμή ψάχνουμε για κάτι καλό, κάτι πολύ καλό και το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Όλο το καλοκαίρι ακούμε ονόματα, εμείς μπορεί να διαψεύδουμε μια δύο φορές αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά μας.

Αναφορικά με το θέμα του Ποντένσε, μέχρι σήμερα τον περιμέναμε αλλά και αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται το έχει κάνει πάρα πολύ δύσκολο. Οι προσφορές που έχουμε δώσει είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα.

Θα πρέπει να μην ξεφεύγουμε, να έχουμε τον νου μας σε αυτόν και να ψάξουμε και για άλλες λύσεις. Μην ξεχνάμε έχουμε και στην ομάδα μας παίκτες που έχουν ξεχωρίσει αλλά και τα νέα παιδιά».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.