Μπροστά σε άλλη μία τεράστια πρόκληση βρίσκεται ο Ανδρέας Κατζουράκης. Ο κορυφαίος Έλληνας πυγμάχος αντιμετωπίζει τα ξημερώματα της 31ης Αυγούστου στην ΟΤΕ Arena της Ατλάντα τον Ρόμπερτ Τέρι (με ρεκόρ 12 νίκες και μία ισοπαλία) για τα ημιτελικά του σπουδαίου τουρνουά της Overtime.

O 26χρονος Έλληνας πρωταθλητής απέκλεισε στα προημιτελικά τον Κουντρατίλο Αμπντουκαχόροφ και έχει έναν και μόνο στόχο. Να γράψει ξανά ιστορία, επεκτείνοντας το εντυπωσιακό σερί του στις 14 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, μετρώντας, μάλιστα, μέχρι στιγμής και δέκα νοκ άουτ.

Αποτελεί, άλλωστε, τη μεγαλύτερη ελπίδα της ελληνικής πυγμαχίας για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή. Μπορεί ο ίδιος να άρχισε την επαγγελματική καριέρα του μόλις το 2018, ωστόσο άμεσα κατάφερε να ξεχωρίσει και να μετατραπεί σε έναν εκ των κορυφαίων πυγμάχων στην κατηγορία των μεσαίων βαρών και στις ΗΠΑ.

Η σπουδαία αναμέτρηση με τον Τέρι θα μεταδοθεί μέσα από τη δημοφιλή streaming πλατφόρμα “DAZN”, η οποία αριθμεί περισσότερους από 15 εκατομμύρια συνδρομητές.