Σαλαμίνα: Προφυλακιστέος ο 35χρονος επίδοξος βιαστής

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος επίδοξος βιαστής της 20χρονης από τη Σαλαμίνα - Η συγκλονιστική μαρτυρία της κοπέλας για όσα πέρασε - Λεπτό προς λεπτό η στιγμή της επίθεσης.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος από τη Σαλαμίνα, ο οποίος επιχείρησε να βιάσει μία 20χρονη κοπέλα σε ερημική παραλία.

Ο δράστης θα οδηγείται στη φυλακή, μετά από την απολογία του στον εισαγγελέα, στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά.

Μάλιστα, έφτασε στα δικαστήρια με καλυμμένο το πρόσωπό του και φορώντας χειροπέδες, ενώ όσοι βρίσκονταν στα δικαστήρια για άλλες υποθέσεις, όταν αντιλήφθηκαν ποιος είναι, του επιτέθηκαν φραστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φαίνεται πως είναι γνώριμος των Αρχών και έχει συλληφθεί 15 φορές, τρεις από τις οποίες αφορούν απόπειρες βιασμού.

Τι είπε στην απολογία του

Κατά την απολογία του, ο επίδοξος βιαστής παραδέχθηκε ότι είδε μια κοπέλα που έμοιαζε με μία πρώην του. Ενώ, δήλωσε πως παρακολουθούσε επί 2 ώρες την 20χρονη.

Στην συνέχεια ανέφερε ότι την πλησίασε και της μίλησε, αλλά δεν παραδέχθηκε ότι την ακούμπησε, και ότι αποπειράθηκε να την βιάσει.

Ο 35χρονος απειλεί δε, πως θα μηνύσει τον 39χρονο φίλο της 20χρονης, ο οποίος επενέβη σώζοντας την από τα χέρια του.

Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος Αχιλλέας τον χτύπησε, μόλις ο 35χρονος βγήκε από την θάλασσα και κατάφερε να αποσπάσει ομολογία βιντεοσκοπώντας τον.

Λεπτό προς λεπτό η επίθεση

Η 20χρονη μίλησε στην κάμερα του Mega για όλα όσα έζησε, για τα συναισθήματα που ένιωσε και το πώς την ζει μετά από την επίθεση. Ωστόσο, η ίδια θέλησε να δείξει στην κάμερα πως συνέβη το περιστατικό στην ερημική παραλία.

«Κατεβήκαμε τα σκαλιά (με το φίλο μου). Αυτός (ο δράστης) καθόταν στα σκαλιά, και εγώ πάω και κάθομαι πιο κάτω. Δε με ενοχλούσε εκείνη την ώρα», ξεκινάει την περιγραφή της, η κοπέλα.

Συνεχίζει λέγοντας ότι «μετά ήρθε δύο φορές και με ενόχλησε. Του είπα ότι δε θέλω να με ενοχλεί. Έφυγε και πήγε ξανά στη θέση που καθόταν εξαρχής. Και μετά ήρθε και έγιναν όλα τα άλλα».

«Έρχεται από πίσω μου και μου λέει «ότι αν δε σε βιάσω, θα σε μαχαιρώσω». Έτρεχα και μπήκα μέσα στη θάλασσα, και μετά έγιναν όλα τα άλλα. Τον βγάλαμε έξω και μετά περιμέναμε την αστυνομία», συμπληρώνει το θύμα της επίθεσης.

«Δεν είχε κανέναν άλλον άνθρωπο, ήμασταν εντελώς μόνοι», καταλήγει.

Η συγκλονιστική μαρτυρία της 20χρονης

Συγκλονιστική είναι επίσης, η μαρτυρία της κοπέλας για όλα όσα συνέβησαν και πως τα βίωσε. «Τέτοιοι άνθρωποι δεν είναι, για να είναι έξω. Δεν πρέπει να είναι έξω», υπογράμμισε αρχικά η 20χρονη.

«Το ψυχολογικό μέρος είναι το πιο δύσκολο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ», ανέφερε η ίδια μιλώντας στο MEGA.

«Κατεβαίνω γύρω στις 14:00 το μεσημέρι από λεωφορείο και πάω προς την παραλία. Τον βλέπω, πως με ακολουθεί, ενώ κατεβαίνω τα σκαλιά. Με ενοχλεί δύο φορές, του δείχνω ότι δε θέλω παραπάνω γνωριμίες. Τον αποτρέπω και μετά έρχεται τρίτη φορά», εξιστορεί.

Η 20χρονη συνεχίζει εξηγώντας ότι «έρχεται και μου λέει ότι αν δε με βιάσει, θα μου βγάλει μαχαίρι. Εγώ τότε ενημερώνω τον φίλο μου, ότι με ενοχλεί. Ένας εδώ πέρα, είναι περίεργος, και ότι θεωρώ ότι είναι επικίνδυνος. Από το φόβο μου μπήκα μέσα στη θάλασσα και ξεκίνησα να κολυμπάω, και κολυμπούσε κι εκείνος μαζί μου».

«Μόλις τον είδα να μπαίνει κι αυτός στη θάλασσα, σκέφτηκα ότι θα με πνίξει. Προσπαθούσα να σώσω τη ζωή μου. Και πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Με έσωσε, τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό που έκανε. Έχω το φύλακα- άγγελό μου που ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ελπίζω να μην ξανά γίνει ποτέ κάτι τέτοιο, δεν είναι καθόλου ωραίο. Ειδικά για τις νέες γυναίκες», υπογραμμίζει η κοπέλα.

Η αντίδραση της αστυνομίας

Από την παραλία ο Αχιλλέας καλούσε συνεχώς την αστυνομία να έρθει να συλλάβει τον άντρα που απειλούσε να βιάσει την κοπέλα στην παραλία, ωστόσο όπως καταγγέλλει, όχι μόνο άργησε να έρθει το ένα και μοναδικό διαθέσιμο περιπολικό, αλλά τον ειρωνεύτηκαν. «Έκανε μία ώρα και δέκα λεπτά να έρθει η αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά η 20χρονη.

«Η αστυνομία έκανε να έρθει μία ώρα και δέκα λεπτά. Κάλεσα κι εγώ και ο Αχιλλέας την αστυνομία. Μας ειρωνεύτηκαν κι από πάνω ότι ”τι να κάνω; να πετάξω;”. Είχα βιώσει αυτό το σοκ και η αστυνομία αργούσε τόσο πολύ να έρθει», σημείωσε η κοπέλα, αλλά και ο 39χρονος φίλος της.

Ο δράστης αρνείται όλες τις κατηγορίες

Ο επίδοξος βιαστής αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως απλώς πήγε να μιλήσει σε μία «όμορφη κοπέλα» που είδε και δεν απείλησε να της κάνει κακό. Διαψεύδει πως είχε μαχαίρι πάνω του και απλώς δέχθηκε επίθεση από έναν άλλον άνδρα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.