Λούνα παρκ: Νέο ξέσπασμα από τον πατέρα του 19χρονου – Ζητά παρέμβαση Αρείου Πάγου

Στα Δικαστήρια η οικογένεια του 19χρονου Γιάννη – Οργισμένος ο πατέρας μετά τη ματαίωση του τεχνικού ελέγχου στο λούνα παρκ

Συγκλόνισε ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, ο οποίος σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού, Γιώργος Καϊμπαλής βρέθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να ζητήσει και και να συναντηθεί με τον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών.

Σύμφωνα με το thestival.gr, o ίδιος ζητά την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Η οικογένεια του 19χρονου καταγγέλλει ότι η Εισαγγελία Χαλκιδικής δεν της επιτρέπει να κάνει τεχνικό έλεγχο με πιστοποιημένο μηχανικό, παρότι αρχικά το αίτημα της έγινε δεκτό, βαπτίζοντας το όπως λέει πραγματογνωμοσύνη με τον πατέρας του 19χρονου Γιάννη να καταγγέλλει συγκάλυψη.

Ο Γιώργος Καμπαϊλής είχε ζητήσει να γίνει πραγματογνωμοσύνη από δικούς του τεχνικούς συμβούλους, ωστόσο απορρίφθηκε από την εισαγγελία. Σύμφωνα με την απόφαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Χαλκιδικής η εταιρεία δεν είναι στον κατάλογο των πραγματογνωμόνων και έτσι σταμάτησε η διαδικασία ελέγχου των μηχανημάτων.

Ο ίδιος ξέσπασε πριν λίγο φτάνοντας στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης λέγοντας ότι η απόφαση του Εισαγγελέα να ματαιωθεί ο τεχνικός έλεγχος είναι σκάνδαλο και πως πρέπει να δοθεί εντολή να γίνει ο τεχνικός έλεγχος, ενώ σημείωσε πω βρίσκεται εδώ με τη φωτογραφία του παιδιού του και όχι με το ίδιο του το παιδί.

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος που ψάχνουμε, δεν με ενδιαφέρει. Εάν δεν είναι σκάνδαλο αυτό που έγινε χθες, σε σχέση με το να έχει η δημοσιότητα τον Κασσελάκη και τον πρωθυπουργό, είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα του τόπου. Θα τον βρουν, θα τον φέρουν σήμερα τον κύριο αυτό, όποιος είναι ο Εφέτης να δώσει την εντολή να μπει η εταιρεία. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν. Το παιδί μου το φέρνω με φωτογραφία εδώ. Κανείς δεν είχε δικαίωμα να το πάρει. Κανένας!», ανέφερε σε δηλώσεις ο Γιώργος Καϊμπαλής.

Μαζί με τον πατέρα, έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης φίλοι και συγγενείς του 19χρονου, με τους νεαρούς ντυμένους στα μαύρα να κρατούν μια φωτογραφία του φίλου τους, που χάθηκε τόσο άδικα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.