Θετικά απάντησε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών στο αίτημα της οικογένειας του 19χρονου Γιάννη για τεχνικό έλεγχο στο μοιραίο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι.

Σε δήλωσή του ο πατέρας του Γιάννη τόνισε ότι «η Δικαιοσύνη λειτουργεί και όποιο εμπόδιο και αν μπει θα προχωρήσει πολύ γρήγορα με αυτούς τους αξιόλογους ανθρώπους που την εκπροσωπούν, για να δικαιωθεί το κάθε παιδί που έχει χαθεί, μαζί και το παλικάρι μου, το δικό μας παιδί».

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές, καθώς βρέθηκαν εκεί από νωρίς τα αδέρφια και οι φίλοι του 19χρονου φωνάζοντας ξανά και ξανά «Γιάννη ζεις, θα δικαιωθείς».

«Το παιδί μου το φέρνω με φωτογραφία εδώ»

Νωρίτερα, ο πατέρας του 19χρονου ξέσπασε φτάνοντας στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης λέγοντας ότι η απόφαση του Εισαγγελέα να ματαιωθεί ο τεχνικός έλεγχος είναι σκάνδαλο και πως πρέπει να δοθεί εντολή να γίνει ο τεχνικός έλεγχος, ενώ σημείωσε πως βρίσκεται εδώ με τη φωτογραφία του παιδιού του και όχι με το ίδιο του το παιδί.

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος που ψάχνουμε, δεν με ενδιαφέρει. Εάν δεν είναι σκάνδαλο αυτό που έγινε χθες, σε σχέση με το να έχει η δημοσιότητα τον Κασσελάκη και τον πρωθυπουργό, είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα του τόπου. Θα τον βρουν, θα τον φέρουν σήμερα τον κύριο αυτό, όποιος είναι ο Εφέτης να δώσει την εντολή να μπει η εταιρεία. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν. Το παιδί μου το φέρνω με φωτογραφία εδώ. Κανείς δεν είχε δικαίωμα να το πάρει. Κανένας!», ανέφερε σε δηλώσεις ο Γιώργος Καϊμπαλής.