Εύβοια: Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες

Στην Εύβοια, σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο με τον τραγικό απολογισμό να είναι δύο νεκροί και δύο τραυματίες - Οι πρώτες πληροφορίες.

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εύβοια με τον απολογισμό του να είναι δύο άνθρωποι νεκροί, και δύο ακόμα να είναι ελαφρά τραυματισμένοι.

Πιο συγκεκριμένα, κοντά στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής 30 Αυγούστου, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγό, λίγο μετά τα φανάρια της Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Πηγή: eviaonline

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline, ανασύρθηκαν 2 νεκροί ηλικίας περίπου 20 έως 25 ετών μια κοπέλα και ένας νεαρός, όπου βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο. Παράλληλα, ελαφρά τραυματισμένοι οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας οι 2 επιβάτες του φορτηγού.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες. Αλλά και η Αστυνομία, προκειμένου να καταγράψει τα αίτια που προκάλεσαν το θανατηφόρο τροχαίο.

Ο δρόμος έχει κλείσει λόγω του τροχαίου, εκτός από τα οχήματα που έχουν σχηματίσει ουρές στο σημείο βρίσκεται και αρκετός κόσμος, όπως αναφέρει eviaonline.gr.

Πηγή: eviaonline

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.