Σε εξέλιξη είναι το 4ημερο γαμήλιο πάρτι του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ, το οποίο κορυφώνεται σήμερα, καθώς στις 5:00 το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον σύντροφό του θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε ένα μικρό αμφιθέατρο στο Βοτανικό Κήπο όπου θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση με πιάτα από ντόπια προϊόντα, ενώ μετά τις 20.00 θα συναντηθούν όλοι στην ωραιότερη βίλα των Χανίων για τη δεξίωση του γάμου.

Το μενού

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Creta24 ο ιδιοκτήτης του Βοτανικού Κήπου Πέτρος Μαρινάκης, το μενού της γαμήλιας δεξίωσης θα περιλαμβάνει αρνί και κατσίκι, το οποίο θα μαγειρευτεί με μέλι και λίγο αλάτι και θα σερβιριστεί παγωμένο. Επιπλέον, θα προσφερθούν ξινόχοντρος, κρητικά γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως η γραβιέρα και η μυζήθρα, καθώς και κολοκυθοανθοί. Στο τραπέζι θα υπάρχουν, επίσης, εδέσματα βασισμένα στα εσπεριδοειδή και στο αβοκάντο της περιοχής, καθώς και οι παραδοσιακές μαραθόπιτες.

Το δώρο έκπληξη

Οι καλεσμένοι δεν θα φύγουν με άδεια χέρια, καθώς θα τους περιμένει μια τσάντα γεμάτη ντόπια προϊόντα, όπως μέλι και κρητικό λάδι αρωματισμένο με πορτοκάλι. «Θα δώσουμε τρία διαφορετικά μέλια, ένα λάδι κι ένα μικρό κανατάκι, που έχει σχέση με την κεραμική που υφίσταται από τη μινωική περίοδο», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Η βίλα των 2.300 ευρώ

Η συνέχεια θα δοθεί στον κήπο πολυτελούς βίλας, Casa Scordilli, με θέα τον κόλπο της Σούδας. Τους καλεσμένους θα διασκεδάσει γνωστός DJ της Μυκόνου. Οπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η βίλα, πρόκειται για ένα καταφύγιο απαράμιλλης πολυτέλειας. Σε αυτό το υπερπολυτελές «καταφύγιο», την εντύπωση κλέβει αδιαμφισβήτητα η εξωτερική πισίνα, 140 τετραγωνικών μέτρων. Σύμφωνα με γνωστή σελίδα κράτησης καταλυμάτων, η διανυκτέρευση στην υπερπολυτελή βίλα κοστίζει 2.300 ευρώ τη βραδιά.

Το Σάββατο (31/08) το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει αποχαιρετιστήριο πάρτι στους καλεσμένους τους σε γνωστό beach bar.

Το δείπνο καλωσορίσματος και το γλέντι στη «Συναγωγή»

Εχθές Πέμπτη, μέσα σε ένα ονειρικό τοπίο, με αιωνόβιο ελαιώνα και τον διάδρομο 30 μέτρων με κυπαρίσσια Τοσκάνης, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπεθ παρέθεσαν δείπνο στους 130 καλεσμένους του γάμου τους.

Οι λευκές ροτόντες στήθηκαν με ιδιαίτερη επιμέλεια. Το μενού είχε αναλάβει catering και ήταν εναρμονισμένο με τη φύση και την κρητική παράδοση.

Οι μελλόνυμφοι εμφανίστηκαν ντυμένοι ομοιόμορφα με λευκά πουκάμισα και παντελόνια σε γκρι και μπεζ αποχρώσεις.

Οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν από νωρίς και να φωτογραφίζονται με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το ζεύγος Κασσελάκη επέλεξε το premium μενού για τους περίπου 70 καλεσμένους του.

Τα πιάτα που γεύτηκαν ήταν μοσχαρίσιο καρπάτσιο, σαλάτα με προσούτο & μάνγκο, κριθαρότο με αστακό και κολοχτύπα και τα συνόδευσαν με τα 4 καλύτερα και πιο ακριβά κρασιά του μαγαζιού.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ Τάιλερ Μακ Μπεθ και Στέφανος Κασσελάκης κατευθύνθηκαν με τα πόδια προς το μπαρ ΣΥΝΑΓΩΓΗ για το ποτό καλωσορίσματος. Εκεί ο αδελφός του Τάιλερ ο οποίος δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, αλλα και ο αδελφό του Στέφανου Κασελάκι που ευχήθηκε στο ζευγάρι.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκαν και οι γονείς του Στέφανου, Θεόδωρος και Λία Κασεελάκη.