Συνεργασία Σενετάκη με Μπαριτάκη για τις Ανάγκες του Δήμου Βιάννου

Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε από πνεύμα συνεργασίας και είχε ως κύριο θέμα την αντιμετώπιση των εκκρεμών ζητημάτων που απασχολούν τον Δήμο Βιάννου.

Σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Βιάννου μεταξύ του Δημάρχου Παύλου Μπαριτάκη και του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ηρακλείου, Μάξιμου Σενετάκη. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Βιαννιτάκης, Χαράλαμπος Κονδυλάκης, Εμμανουήλ Αγαπουλάκης, καθώς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Θεόδωρος Καρτσάκης, ενώ παρόντες ήταν και συνεργάτες του Βουλευτή.

Συζήτηση για τα Εκκρεμή Ζητήματα του Δήμου

Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε από πνεύμα συνεργασίας και είχε ως κύριο θέμα την αντιμετώπιση των εκκρεμών ζητημάτων που απασχολούν τον Δήμο Βιάννου. Ο Δήμαρχος Παύλος Μπαριτάκης παρουσίασε στον κ. Σενετάκη τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τις υποδομές, την καθημερινότητα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος. Αναλύθηκαν επίσης οι προτάσεις που έχουν ήδη κατατεθεί προς τα αρμόδια υπουργεία, όπως το Υπουργείο Περιβάλλοντος, το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Δεσμεύσεις για Υποστήριξη και Προώθηση των Έργων

Ο Βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που τέθηκαν και δεσμεύτηκε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προωθήσει τις απαιτούμενες παρεμβάσεις στα υπουργεία, ώστε να τεθούν σε τροχιά υλοποίησης. Ο κ. Σενετάκης εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και υποσχέθηκε να συμβάλει ενεργά στην επιτάχυνση των διαδικασιών.

Ο κ. Μπαριτάκης, μιλώντας μετά το τέλος της συνάντησης, δήλωσε: «Είχαμε μια ουσιαστική συνάντηση μέσα σε θετικό κλίμα, κατά την οποία ενημερώσαμε πλήρως τον κ. Σενετάκη για τα τρέχοντα θέματα, τα προβλήματα και τις ανάγκες του Δήμου μας. Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι η συνεργασία με τον κ. Σενετάκη συνεχίζεται με τρόπο αγαστό. Ο ίδιος δεσμεύτηκε να στηρίξει τις προτάσεις που έχουμε καταθέσει, προκειμένου αυτές να προχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα».

Υπόμνημα με Στοιχεία για τα Έργα και τα Προγράμματα

Σημαντικό κομμάτι της συνάντησης ήταν η παράδοση στον κ. Σενετάκη ενός υπομνήματος, στο οποίο περιέχονται όλα τα στοιχεία σχετικά με τα έργα και τα προγράμματα που έχουν ήδη σταλεί στα αρμόδια υπουργεία. Το υπόμνημα αυτό περιλαμβάνει λεπτομερή ανάλυση των αναγκών του Δήμου Βιάννου και τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής για την αντιμετώπισή τους.

Συμπέρασμα

Η συνάντηση στο Δημαρχείο Βιάννου επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής και του Βουλευτή Μάξιμου Σενετάκη για την προώθηση των αναγκαίων έργων που θα βελτιώσουν τις υποδομές και την καθημερινότητα των πολιτών. Η συνεχής συνεργασία μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης και κεντρικής κυβέρνησης αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία αυτών των προσπαθειών, με στόχο την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων για τον Δήμο Βιάννου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.