Γνώριμος των Αρχών είναι ο επίδοξος βιαστής της 20χρονης στη Σαλαμίνα, που συνελήφθη για απόπειρα βιασμού.

Νέες καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας. Τον Οκτώβριο του 2023 είχε κατηγορηθεί ξανά από δύο κοπέλες και πάλι στην περιοχή της Σαλαμίνας, για απόπειρα βιασμού.

«Πέρσι με ενόχλησε και εμένα. Καθόμουν στη στάση και περίμενα το λεωφορείο για να γυρίσω σπίτι μου. Ξεκίνησε να μου μιλάει στην αρχή, μετά ήρθε και έκατσε δίπλα μου στο λεωφορείο κι όταν άλλαξα θέση, ήρθε πάλι δίπλα μου. Κατέβηκα πριν από το σπίτι μου, γιατί φοβήθηκα ότι θα με ακολουθήσει, όπως και έγινε. Όταν με είδε να μπαίνω σ’ ένα βενζινάδικο και να μιλάω με κόσμο, έφυγε» ανέφερε γυναίκα σε ανάρτησή της.

Και σε αυτή την περίπτωση, όπως και στην περίπτωση της 20χρονης ο 35χρονος βρήκε το επίδοξο θύμα του στο λεωφορείο. Την ακολούθησε από την στάση μέχρι την παραλία και δεν δίστασε να μπει μαζί της μέσα στο νερό συνεχίζοντας την καταδίωξη.

Ο ίδιος άνθρωπος έχει συλληφθεί άλλες 15 φορές, κι έχει εκτίσει ποινή για υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεις σε σπίτια.

Ο άνδρας που επενέβη την κατάλληλη στιγμή και έσωσε την κοπέλα μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή Live News για τον σάλο που ξέσπασε στο διαδίκτυο. «Είναι βία καταδικαστέα. Σε έναν άνθρωπο που θα βίαζε το κοριτσάκι και σήμερα δεν θα ζούσε ή θα ήταν βιασμένο» λέει.