Γεροβασίλη: Να ξαναγίνουν εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

Έκκληση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, να πάει σε εκλογές από τη βάση απηύθυνε η Όλγα Γεροβασίλη.

Η Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο Action24 κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει ο ίδιος την ευθύνη και να γίνουν εκλογές ηγεσίας από την βάση.

«Τα μέλη και οι άνθρωποι του κόμματος είναι αυτοί που μπορούν να δράσουν λυτρωτικά. Να απευθυνθεί ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και τότε θα λυθούν όλα. Για να προχωρήσουμε μπροστά» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Όλγα Γεροβασίλη.

Μάλιστα, εξαπέλυσε βολές κατά του προέδρου του κόμματος αναφορικά με την αποπομπή του Σωκράτη Φάμελλου από πρόεδρο της ΚΟ λέγοντας ότι αμφισβήτησε την ενότητα και τη συλλογικότητα του κόμματος, απόφαση που χαρακτήρισε λάθος, λέγοντας ότι «έχω ανοίξει ξεκάθαρα θέμα πολιτικής της ηγεσίας».

Τόνισε δε πως «ο Σωκράτης Φάμελλος είναι επαρκές πολιτικό πρόσωπο, είναι συνθετικός, στις ημέρες του παρήχθη κοινοβουλευτικό έργο».

Απαντώντας για τις κατηγορίες του Παύλου Πολάκη κατά της Αθηνάς Λινού η κ. Γεροβασίλη σημείωσε: «Ενώ υποτίθεται ότι γίνεται έλεγχος και η κ. Λινού είπε πως έδωσε στοιχεία, ανακοινώθηκε η διαγραφή της» και συμπλήρωσε «δεν βρέθηκε ένοχη η κ. Λινού, το αντίθετο».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.