Με την πρόταση-κάλεσμα της Ολγας Γεροβασίλη στον Στέφανο Κασσελάκη να προχωρήσει σε εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, συντάχθηκε και ο ευρωβουλευτής του κόμματος Νίκος Φαραντούρης.

«Οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να εκτονώσουν την κρίση», ανέφερε ο Νίκος Φαραντούρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Υπάρχει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε, ενώ σε ερώτηση για το αν θα θέσει υποψηφιότητα ο ίδιος για την ηγεσία του κόμματος, δεν έδωσε σαφή απάντηση.

«Αφήστε τα αρχηγιλίκια. Εδώ καίγεται το σπίτι σου», ανέφερε.

Οσον αφορά στην υπόθεση αποπομπής της Αθηνάς Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Δεν έχω μελετήσει τα στοιχεία».

Γεροβασίλη για Κασσελάκη: Να πάρει την ευθύνη, να προσφύγει στις κάλπες

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο Action24 η Ολγα Γεροβασίλη κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει ο ίδιος την ευθύνη και να γίνουν εκλογές ηγεσίας από την βάση.

«Τα μέλη και οι άνθρωποι του κόμματος είναι αυτοί που μπορούν να δράσουν λυτρωτικά. Να απευθυνθεί ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και τότε θα λυθούν όλα. Για να προχωρήσουμε μπροστά» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Όλγα Γεροβασίλη.

Μάλιστα, εξαπέλυσε βολές κατά του προέδρου του κόμματος αναφορικά με την αποπομπή του Σωκράτη Φάμελλου από πρόεδρο της ΚΟ λέγοντας ότι αμφισβήτησε την ενότητα και τη συλλογικότητα του κόμματος, απόφαση που χαρακτήρισε λάθος, λέγοντας ότι «έχω ανοίξει ξεκάθαρα θέμα πολιτικής της ηγεσίας».