Καθώς η διχόνοια κυριαρχεί στον Όλυμπο κaι ο παντοδύναμος Δίας βυθίζεται στην παράνοια, τρεις θνητοί είναι γραφτό να αλλάξουν το μέλλον της ανθρωπότητας… Με αυτή την περιγραφή, το Netflix μας εισάγει στο σύμπαν της νέας του σειράς και στην σύγχρονη εκδοχή των θεών του Ολύμπου όπου τον Δία υποδύεται ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ και την Ήρα η Τζάνετ ΜακΤίρ.

Οι Τσάρλι Κοβέλ και Τζόρτζια Χρήστου (η ελληνική πένα στο σενάριο) συνυπογράφουν την ιστορία του KAOS που έχει όλα το Δωδεκάθεο μαζεμένο και τα πρόσωπα της μυθολογίας, γνωστά σε γενιές και γενιές αναγνωστών, να εξανθρωπίζονται σε έναν κόσμο μηχανορραφιών όπου «όποιος λέει κάτι βλάσφημο θα υποστεί τις συνέπειες στη γη».

Σύμφωνα με τις πρώτες περιγραφές σχετικά με την προσέγγιση της τηλεοπτικής αφήγησης της Τσάρλι Κοβέλ, που είναι και η δημιουργός του KAOS, οι διάλογοι των επεισοδίων παραπέμπουν σε κόμικς ενώ στο σύνολο και τα οκτώ επεισόδια της σειράς συνιστούν «μια σκοτεινή κωμική και σύγχρονη αναπαράσταση της ελληνικής μυθολογίας, που εξερευνά θέματα της έμφυλης πολιτικής, της εξουσίας και της ζωής στον κάτω κόσμο», όπως σημειώνει το Deadline.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν ακόμη ο Κλιφ Κέρτις στον ρόλο του Ποσειδώνα και ο Ντέιβιντ Θιούλις στον ρόλο του Άδη. Μαζί τους ο Κίλιαν Σκοτ στον ρόλο του Ορφέα και οι Μίσια Μπάτλερ, Λέιλα Φαρζάντ, Ναμπάαν Ριζγουάν, Ρέικι Αγιόλα, Ορόρα Περινό, Στάνλεϊ Τάουνσεντ, Μπίλι Πάιπερ.

Δείτε το τρέιλερ εδώ: