Χανιά: Κερδίζει τη μάχη η 22χρονη μετά το τροχαίο

Η νεαρή αποσωληνώθηκε - Βελτίωση έδειξε η αξονική τομογραφία - Η νοσηλεία της θα συνεχιστεί για πολύ καιρό.

Η 22χρονη Μαίρη, η μοναδική επιβάτης που επέζησε του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος στις 17 Αυγούστου στα Χανιά, παρουσιάζει βελτίωση στην κατάσταση της υγείας της.

Η νεαρή διακομίσθηκε εκείνο το πρωί στο Νοσοκομείο Χανίων με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου διασωληνώθηκε και τέθηκε σε καταστολή.

Όλες αυτές τις ημέρες υπήρχε συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς ο οργανισμός της φαινόταν να δίνει σκληρή μάχη για να καταφέρει να νικήσει. Η 22χρονη βρισκόταν υπό την συνεχή παρακολούθηση νευροχειρουργών οι οποίοι ξεκίνησαν την διαδικασία εξόδου από την κατάσταση της καταστολής αναφέρει το flashnews.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή αποσωληνώθηκε και σήμερα έκανε νέα αξονική τομογραφία η οποία έδειξε πως υπάρχει βελτίωση. Η νοσηλεία της θα συνεχιστεί για αρκετό χρονικό διάστημα.

Το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα είχε συμβεί στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του κόμβου του Γαλατά, έγινε όταν το μοιραίο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 νέοι συγκρούστηκε με τουριστικό βανάκι.

Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ο 15χρονος Αλέξανδρος Σ., ο 19χρονος Νίκος Τ. και ο 20χρονος Θοδωρής Τ. σκορπώντας απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.