Βοιωτία: Νεκρός εντοπίστηκε ο 65χρονος που πετούσε με παραπέντε

Νεκρός εντοπίστηκε στη Βοιωτία ο 65χρονος που πετούσε με παραπέντε - Βρέθηκε σε δύσβατο μονοπάτι.

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση του 65χρονου άνδρα στη Βοιωτία, ο οποίος πετούσε με παραπέντε, αφού εντοπίστηκε νεκρός από τις Αρχές.

Ο ίδιος αγνοείτο μετά από πτώση που είχε το απόγευμα της Τρίτης 27 Αυγούστου. Ο συναθλητής του, ο οποίος κι αυτός έπεσε, αλλά ήταν ελαφρά τραυματισμένος, μην μπορώντας να τον εντοπίσει κάλεσε τις Αρχές το βράδυ της ίδιας μέρας. Από εκεί ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, για αναζήτηση αγνοούμενου ημεδαπού αιωροπτεριστή, στον ορεινό όγκο του Κιθαιρώνα.

Οι έρευνες ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης 28 Αυγούστου, όπου συμμετείχε ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τη Θήβα καθώς και μια ομάδα με drone.

Τελικά,  ο αγνοούμενος εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο του Κιθαιρώνα πλησίον του τοπωνυμίου «Τρεις Κορυφές», από την ομάδα drone του Πυροσβεστικού Σώματος, τον προσέγγισαν οι πυροσβέστες και τον μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις του πλησίον του Βυζαντινού ναού Αγίου Ιωάννη Προδρόμου όπου και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Κατά τις βραδινές ώρες χθες, Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024, ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, για αναζήτηση αγνοούμενου ημεδαπού αιωροπτεριστή, στον ορεινό όγκο του Κιθαιρώνα.

Άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης αποτελούμενη από 15 πυροσβέστες με τις Ορειβατικές Ομάδες Έρευνας Διάσωσης της 1ης και 7ης ΕΜΑΚ καθώς και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone) του Πυροσβεστικού Σώματος.

Μεσημεριανές ώρες σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024 αφού εντοπίστηκε ο αγνοούμενος σε δύσβατο σημείο του Κιθαιρώνα πλησίον του τοπωνυμίου «Τρεις Κορυφές», από την ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone) του Πυροσβεστικού Σώματος, τον προσέγγισαν οι Πυροσβέστες και τον μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις του πλησίον του Βυζαντινού ναού Αγίου Ιωάννη Προδρόμου όπου και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μεσημεριανές ώρες σήμερα, Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.