Κολωνός: Αμετανόητος ο 44χρονος – «Μου πούλησε έρωτα και την πίστεψα»

Ο 44χρονος στον Κολωνό, που κρίθηκε προφυλακιστέος, θεωρεί τον εαυτό του το θύμα της υπόθεσης - «Μου έλεγε, εσύ θα με σώσεις» λέει η 16χρονη για τις διαρκείς πιέσεις του.

Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίστηκε στην απολογία του στον εισαγγελέα ο 44χρονος στον Κολωνό, που κατηγορείται ότι βίαζε συστηματικά την 16χρονη πρώην φίλη του γιου του. Μπορεί να προσπάθησε να πείσει τον εισαγγελέα ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της ανήλικης, δεν έπεισε όμως και κρίθηκε προφυλακιστέος.

«Με τη 16χρονη είχαμε σχέση φανερά και δημόσια τους τελευταίους μήνες και αυτός ήταν και ο λόγος που χώρισα με τη γυναίκα μου. Ο δικός μου κοινωνικός περίγυρος γνώριζε και τη σχέση αυτή, κανείς όμως, από την πλευρά της 16χρονης. Όταν άρχισε, όμως, να μαθαίνεται ευρέως, φοβούμενη την αντίδραση του πατέρα της, ήταν μονόδρομος για εκείνη να αποδώσει τη σχέση μας σε βιασμό» ισχυρίστηκε ο 44χρονος.

Ο 44χρονος εμφανίζει τον εαυτό του ως το θύμα της υπόθεσης και ισχυρίζεται ότι η 16χρονη τον χρησιμοποίησε με σκοπό να εκδικηθεί τον γιο του.

«Όταν ο γιος μου της δήλωσε ότι χωρίζουν οριστικά, εκείνη αποφάσισε να μου «πουλήσει έρωτα» κι εγώ, σαν αφελής, πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί. Αντιμετώπιζα προβλήματα υγείας και ήμουν σωματικά και ψυχικά ευάλωτος. Αρχικά όλες οι συζητήσεις μας ήταν για τον γιο μου και την νέα του κοπέλα. Η 16χρονη με πίεζε συνεχώς να βρισκόμαστε. Τελικά, υπέπεσα στον υποτιθέμενο έρωτά της και σήμερα πληρώνω το λάθος μου» είπε.

Οι περιγραφές της 16χρονης

Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές της 16χρονης για τον βιασμό της στον Κολωνό. Η 16χρονη επιμένει ότι βιάστηκε και μάλιστα, τουλάχιστον 10 φορές, σε γκαράζ υπό τις απειλές του 44χρονου ότι θα σκοτώσει τον πατέρα και την αδελφή της εάν δεν υπέκυπτε σε όσα ήθελε. Χειριστικός, επικαλούνταν ότι νοσεί και εκείνος από καρκίνο, από την ασθένεια που έχασε την μητέρα της.

Το STAR έφερε στο φως της δημοσιότητας τις περιγραφές της ανήλικης για τον βιασμό της και τις πιέσεις που δεχόταν από τον 44χρονο, που προσπαθούσε να τη φέρει με τα νερά του.

«Εγώ επειδή έτρεμα, κατευθείαν ντύθηκα και του έλεγα πάμε να φύγουμε τώρα σε παρακαλώ. Έκλαιγα. Του έλεγα πήγαινε μπροστά τώρα γιατί φοβάμαι. Δεν μπορώ ούτε να σε κοιτάξω, φοβάμαι. Δεν θέλω ούτε να σου μιλάω και τέτοια. Μου λέει: «Μην το πεις στον Π… (σ.σ. γιος). Έκανα χαζομάρα. Το ξέρω. Δεν έπρεπε να το κάνω» και έλεγε διάφορα τέτοια», περιέγραψε αρχικά.

Οι επίμονες πιέσεις

Ο άνδρας φαίνεται ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να την πείσει να κάνει αυτό που ήθελε. Οι πιέσεις ήταν διαρκείς.

«Στην αρχή, την επόμενη μέρα, έγινε πάλι το ίδιο. Δηλαδή ξαναπήγα στον Π… στο σπίτι του να κάτσουμε, λιποθύμησε ο πατέρας του. Μετά πήγε το αμάξι, πήρε το μηχανάκι, έτρεχε, κάπου έπεσε υποτίθεται. Πήρε τηλέφωνο. Με τον Π… ανησυχήσαμε, ήμασταν όλοι μαζί. Φωνάζαμε. «Μην φύγεις. Πού πας και αυτά. Αλλά έκανε τον τρελό, δηλαδή ότι έφυγε με το μηχανάκι, έπεσε, χτύπησε, ζαλίστηκε, λιποθύμησε και μας έλεγε αυτά. Τον βρήκε ο Π… κάπου τον ανέβασε σπίτι και εμένα μου έλεγε: «Εσύ θα με σώσεις. Θα μου σώσεις τη ζωή. Αυτό θέλω από σένα. Δεν θέλω κάτι άλλο» είπε η 16χρονη.

Η πλεκτάνη

Η 16χρονη υποστηρίζει ότι ο γιος του 44χρονου, με τον οποίο είχαν σχέση στο παρελθόν και η νέα του σύντροφος, της έστησαν πλεκτάνη. Της άρπαξαν το κινητό και έστειλαν μηνύματα στον 44χρονο για να έχει άλλοθι.

Όπως ισχυρίζεται η κοπέλα, το βίντεο από κάμερα ασφαλείας αποτελεί απόδειξη της πλεκτάνης.

16χρονη: Θέλω να κάνουμε έρωτα

44χρονος: Τι λες; Είμαι πατέρας σου.

16χρονη: Θέλω να δοκιμάσω μαζί σου

44χρονος: Δεν πας καλά

«Αυτό το μήνυμα δεν είναι δικό μου», λέει η ανήλικη.

Η 16χρονη επιμένει ότι βιάστηκε και μάλιστα, τουλάχιστον 10 φορές, σε γκαράζ υπό τις απειλές του 44χρονου ότι θα σκοτώσει τον πατέρα και την αδελφή της εάν εκείνη δεν υποκύψει στις αρρωστημένες διαθέσεις του. Χειριστικός,επικαλούνταν ότι νοσεί και εκείνος από καρκίνο, από την ασθένεια που έχασε την μητέρα της.

Ο γιος του 44χρονου, όπως και η σύζυγός του, γνώριζαν για τη σχέση του με το ανήλικο κορίτσι. Αυτός ήταν ο λόγος που το ζευγάρι ήταν σε διάσταση.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.