Δημοτικό Συμβούλιο Ικαρίας: Στήριξη στις κινητοποιήσεις για την υγεία

Με ομόφωνη απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Ικαρίας εξέφρασε τη στήριξή του στις κινητοποιήσεις για την υγεία που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ν. Σάμου, στις 28 Αυγούστου.

Με ομόφωνη απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Ικαρίας εξέφρασε τη στήριξή του στις κινητοποιήσεις για την υγεία που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ν. Σάμου, στις 28 Αυγούστου. Οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στον Εύδηλο στις 9:00 μ.μ. και στη Σάμο στις 7:30 μ.μ.

Το Συμβούλιο καταγγέλλει την απαξίωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Ραχών και καλεί την 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου να ανακαλέσει τη μετακίνηση νοσηλεύτριας από το Ιατρείο στο Νοσοκομείο Ικαρίας, κίνηση που δεν είχε την έγκριση των τοπικών υγειονομικών αρχών.

Επιπλέον, το Δημοτικό Συμβούλιο υπέβαλε αίτημα στο Υπουργείο Υγείας να συμπεριληφθούν οι υγειονομικές δομές της Ικαρίας στις περιοχές που θα λάβουν οικονομικά κίνητρα, ώστε να προσελκύσουν περισσότερο ιατρικό προσωπικό. Ο Δήμος, με επικεφαλής τον Δήμαρχο, καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις, υποστηρίζοντας τη βελτίωση των υγειονομικών υπηρεσιών στο νησί.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.